Yazın toplayacağım sistem için elimdeki parayı dolara çevirmeli miyim?

Elinde zaten çok bir para yokmuş dolara yatırım yapacak kadar, pek bir fark da yaratmayacaktır zaten ufak artışlar olsa bile.
Yaz dediğin mevsim de geldi çattı, ben olsam hiç girmezdim o topa.

Ben hep 50 liralık alıyorum.

TL'nin sürekli değer kaybetmesinden dolayı tarihi tam olarak hatırlayamadığım bir zamanda bir miktar parayı dolara çevirmiştim. Çok uzun sürmeden yatırdığım paranın 7'de 1'i kadar kar ettim. Böyle olacağını bilseydim tüm paramı dolara yatırırdım . İhtiyacım olmadığı sürece parayı dolar olarak saklamayı düşünüyorum. Fakat diğerlerinin de söylediği gibi yaz mevsimi geliyor. Yapacağın yatırımı bunu düşünerek yapmanı tavsiye ederim.

Seçim arefesinden dolayı dolar merkez bankası tarafından baskılanıyor. Seçimlerden sonra doların artacağı beklenmekte ....

Anladım dostum. Tavsiyen için teşekkür ederim

Seçim arefesinden dolayı dolar merkez bankası tarafından baskılanıyor. Seçimlerden sonra doların artacağı beklenmekte ....
4.04’Den düşer mi acaba düşerse o zaman dolar yapmayı düşünüyorum

Sana tavsiyem sürekli dolar bir inip çıkıyor işini garantiye alarak Euro çevirmeni tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…