KerpetenAlii
Hectopat
Daha fazla
İyi günler, hemen konuya girecek olursam maalesef 9, 10, 11 haylazlıkla ve bomboş geçti ama artık kendime çekidüzen vermeye karar verdim. Sayısalcıyım ve hedefim 30 bin civarında. YouTube'dan hocalara ve forumlara baktım ama hala aklımda soru işaretleri var. TYT matematik, Türkçe dil bilgisi+paragraf ve Geometri'ye çalışmayı planladım. Bu zamana kadar hiç çalışma alışkanlığı olmayan biri olduğum için ve karışır diye yazın TYT Fen'e çalışmayı düşünmüyorum ama eklesem yapabilir miyim onu da bilmiyorum.
Diğer bir sorunum YouTube'dan mert hoca 70 gün TYT kampı, rüştü Hoca'nın 49 gün TYT kampı, kenan kara geometri TYT-AYT kampı'na katılmaya karar verdim ancak hepsinin birer tane konu anlatım ve soru bankası var. Konu anlatım kitaplarını almam gerekir diye düşünüyorum ama soru bankası kısmında nasıl ilerlesem bilemiyorum yardımcı olursanız çok memnun olurum.
TYT netlerim:
Türkçe: 25 net.
Sosyal: 13-15 net.
Matematik: 10 net.
Fen: 5 net.
Şu anlık OBP'de 87.
Diğer bir sorunum YouTube'dan mert hoca 70 gün TYT kampı, rüştü Hoca'nın 49 gün TYT kampı, kenan kara geometri TYT-AYT kampı'na katılmaya karar verdim ancak hepsinin birer tane konu anlatım ve soru bankası var. Konu anlatım kitaplarını almam gerekir diye düşünüyorum ama soru bankası kısmında nasıl ilerlesem bilemiyorum yardımcı olursanız çok memnun olurum.
TYT netlerim:
Türkçe: 25 net.
Sosyal: 13-15 net.
Matematik: 10 net.
Fen: 5 net.
Şu anlık OBP'de 87.