Yazlık eve internet çekmek

Kalopsy

Hectopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Bu konularda pek bir bilgim yok. Diyelim ki ben yazlık eve internet çekeceğim ama ben bunu her ay ödemek istemiyorum sadece kullandığım ayları ödemek istiyorum. Altyapısı yok ayrıca evin. Ben sadece gittiğim aylar ve kullandığım kadarıyla ödemek istiyorum. Bu sistem mümkün mü? Mümkünse hangi operatörler bunu sağlıyor?

Hocam TurkNet'te hizmet dondurma yapabiliyorsunuz.
Sitelerinde böyle yazılmış.

Screenshot_1.png

Bu konularda pek bir bilgim yok. Diyelim ki ben yazlık eve internet çekeceğim ama ben bunu her ay ödemek istemiyorum sadece kullandığım ayları ödemek istiyorum. Altyapısı yok ayrıca evin. Ben sadece gittiğim aylar ve kullandığım kadarıyla ödemek istiyorum. Bu sistem mümkün mü? Mümkünse hangi operatörler bunu sağlıyor?
Merhaba, bakır altyapı üzerinden ya da TurkNet fiber bölgemizde yer alıyorsanız hizmet verebiliyoruz. Altyapı olmayan bölgede hizmet almanız mümkün olmayabilir. TurkNet’te bir yılda en fazla 180 gün ve yılda en fazla iki kez hizmetinizi dondurma hakkına sahipsiniz. Hizmetinizi dondurduğunuz süre boyunca herhangi bir fatura ödemezsiniz ve sonrasında da dondurma işlemi için ekstra ücret ödemezsiniz.

Turkcell SuberBox hakkında bilginiz var mı? Limitsiz interneti aylık 800 gösteriyor umarım ben yanlış görüp yanlış anlamışımdır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı