1 haftadır forumlarda cirit atıyorum.
- Garsonluk: Sakin biri değilsen hiç yapma tavsiyeleri verildi. Çünkü bayağı sıkıntı çıkıyor stresli bir iş dediler.
- Marketler: 3-4 harfli marketler hariç diğer yerler daha rahat olur bilgisi geldi mesela Migros gibi yerlerde çalışırsan sana bir reyon atarlar sen sadece orasıyla ilgilenirsin falan dediler.
- Mağaza satış elemanı: Oturmaya bile fırsatın olmuyor. Müşteriler çok zorluyor dediler. Sürekli katlıyorsun, gecenin köründe seni çağırıyorlar diye yorum yapmışlar.
- Fabrikalar: Vallahi hacılar hiç yorumunu yazmama bile gerek yok. 3 aylık bile gitseniz amelinizi kaydırıyorlar. Mısır piramitlerini yapan kölelerden daha çok çalışıyorsunuz o kadar kötü bir alan o yüzden sanayi, fabrika falan demeyin çok kötü anılarım var.
Hacılar, tamam amele olmak zor bir şey ama kafam çok karışık. 18 yaşında yeni mevzun oldum. Amacım yaz tatilinde çalışıp para kazanmak ve üniversiteye hazırlanmak. Geçmişte iş tecrübem yok. Market diyorum, yorumları görünce vazgeçiyorum. Garsonluk diyorum, yorumları görünce yönümü değiştiriyorum. Ne yapsam bilemedim. İçinizden deneyimliler varsa öneri yapabilirler mi ya da hiç deneyiminiz yoksa bile siz hangisini neden seçerdiniz?