Yazlık İş Ne Yapılabilir?

Alerantt0

Hectopat
Daha fazla  
1 haftadır forumlarda cirit atıyorum.
  1. Garsonluk: Sakin biri değilsen hiç yapma tavsiyeleri verildi. Çünkü bayağı sıkıntı çıkıyor stresli bir iş dediler.
  2. Marketler: 3-4 harfli marketler hariç diğer yerler daha rahat olur bilgisi geldi mesela Migros gibi yerlerde çalışırsan sana bir reyon atarlar sen sadece orasıyla ilgilenirsin falan dediler.
  3. Mağaza Satış Elemanı: Oturmaya bile fırsatın olmuyor. Müşteriler çok zorluyor dediler. Sürekli katlıyorsun, gecenin köründe seni çağırıyorlar diye yorum yapmışlar.
  4. Fabrikalar: Vallahi hacılar hiç yorumunu yazmama bile gerek yok. 3 aylık bile gitseniz amelinizi kaydırıyorlar. Mısır piramitlerini yapan kölelerden daha çok çalışıyorsunuz o kadar kötü bir alan o yüzden sanayi, fabrika falan demeyin çok kötü anılarım var.
Hacılar, tamam amele olmak zor bir şey ama kafam çok karışık. 18 yaşında yeni mevzun oldum. Amacım yaz tatilinde çalışıp para kazanmak ve Üniversiteye hazırlanmak. Geçmişte iş tecrübem yok. Market diyorum, yorumları görünce vazgeçiyorum. Garsonluk diyorum, yorumları görünce yönümü değiştiriyorum. Ne yapsam bilemedim. İçinizden deneyimliler varsa öneri yapabilirler mi ya da hiç deneyiminiz yoksa bile siz hangisini neden seçerdiniz?

Basit restoranlarda garsonluk olabilir, 3 harfli marketlerde insanın ömrü çürüyebiliyor çevremde ki arkadaşlarım gittiler ve çok pişman oldular. Fabrikaları düşünmeyin bile, insan yerine koymuyorlar sizi. Mağaza Satış Elemanı kısmını biraz daha açarsanız düşünülebilir.

Eczanelerde iş bulabilirseniz mükemmel olur, parası iyi ve zor değil. Size katkısı da çok iyi olur.

Basit restoranlarda garsonluk olabilir, 3 harfli marketlerde insanın ömrü çürüyebiliyor çevremde ki arkadaşlarım gittiler ve çok pişman oldular. Fabrikaları düşünmeyin bile, insan yerine koymuyorlar sizi. Mağaza Satış Elemanı kısmını biraz daha açarsanız düşünülebilir.

Eczanelerde iş bulabilirseniz mükemmel olur, parası iyi ve zor değil. Size katkısı da çok iyi olur.
Hocam sizinle daha önce yazmıştık ama olsun bi daha yazışalım 🤣

Şimdi Satış Elemanı'nı açayım. Kariyer.net gibi adreslerde AWM içlerinde Teknoloji, Giyim gibi mağazalarda çalışan kişilerden bahsediyorum. Güzel ilanlar var. Teknolojiye ilgi duyuyorum mesela az önce Reeder Teknoloji mağazası eleman arıyormuş ama çok önermiyorlar. Ürün satamayınce seni daralıyorlar falan dediler hesap vermek zorunda kalıyormuşsun. Bunun gibi işleride düşünüyorum ama vaziyet çok kötü oluyor genelde.

Ayrıca eczaneleri çok sık öneriyorsunuz ama öyle kolayca bulabilir miyim eczanede iş? Tıp, sağlık gibi alanlardan çok anlamam tam olarak ne yapar benim gibi birisi eczanelerde...

1 haftadır forumlarda cirit atıyorum.
  1. Garsonluk: Sakin biri değilsen hiç yapma tavsiyeleri verildi. Çünkü bayağı sıkıntı çıkıyor stresli bir iş dediler.
  2. Marketler: 3-4 harfli marketler hariç diğer yerler daha rahat olur bilgisi geldi mesela Migros gibi yerlerde çalışırsan sana bir reyon atarlar sen sadece orasıyla ilgilenirsin falan dediler.
  3. Mağaza satış elemanı: Oturmaya bile fırsatın olmuyor. Müşteriler çok zorluyor dediler. Sürekli katlıyorsun, gecenin köründe seni çağırıyorlar diye yorum yapmışlar.
  4. Fabrikalar: Vallahi hacılar hiç yorumunu yazmama bile gerek yok. 3 aylık bile gitseniz amelinizi kaydırıyorlar. Mısır piramitlerini yapan kölelerden daha çok çalışıyorsunuz o kadar kötü bir alan o yüzden sanayi, fabrika falan demeyin çok kötü anılarım var.
Hacılar, tamam amele olmak zor bir şey ama kafam çok karışık. 18 yaşında yeni mevzun oldum. Amacım yaz tatilinde çalışıp para kazanmak ve üniversiteye hazırlanmak. Geçmişte iş tecrübem yok. Market diyorum, yorumları görünce vazgeçiyorum. Garsonluk diyorum, yorumları görünce yönümü değiştiriyorum. Ne yapsam bilemedim. İçinizden deneyimliler varsa öneri yapabilirler mi ya da hiç deneyiminiz yoksa bile siz hangisini neden seçerdiniz?

En iyisi Migros olur şu anda hem klimalı alan birazcık stres olur ayrıca parasıda iyi deneyimledim.

Ayrıca eczaneleri çok sık öneriyorsunuz ama öyle kolayca bulabilir miyim? Tıp, sağlık gibi alanlardan çok anlamam tam olarak ne yapar benim gibi birisi eczanelerde...

Kimse anlamıyor ki, çırak olarak gidecekmişsiniz gibi düşünün. İşi öğretecekler bir yandan. Eczacı çırağı olmak çok zevkli bir iş. Umarım bulursanız ve giderseniz anlarsınız demek istediğimi. Kolayca bulabilir misiniz orası muamma, bazıları 1 ay önceden çevrelerindeki eczanelere söylüyor yazın başında hemen çalışmaya geleceğim diye.

Şimdi Satış Elemanı'nı açayım. Kariyer.net gibi adreslerde AWM içlerinde Teknoloji, Giyim gibi mağazalarda çalışan kişilerden bahsediyorum. Güzel ilanlar var. Teknolojiye ilgi duyuyorum mesela az önce Reeder Teknoloji mağazası eleman arıyormuş ama çok önermiyorlar. Ürün satamayınce seni daralıyorlar falan dediler hesap vermek zorunda kalıyormuşsun. Bunun gibi işleride düşünüyorum ama vaziyet çok kötü oluyor genelde.

Eğer saatleri size uyuyorsa gidin hocam, teknoloji mağazasında çalışmakta güzeldir.

Ayrıca bugün olmazsa yarın, yarın olmazsa da başka bir gün birilerinin azarını işitmek zorundasınız. Hayat bu, eni sonu hesap vereceğiz zaten. Bu yaşlarda biraz azar işitmek ve sıkıntı çekmek lazım. Bence eczane ve bu mağaza işini bir düşünün.

En iyisi Migros olur şu anda hem klimalı alan birazcık stres olur ayrıca parasıda iyi deneyimledim.
hocam yarın migrosa görüşmeye gideceğim, migros nasıl ? bazı yorumlar çok iyi bazıları ise çok kötü işte özellikle sanal markette eğer sipariş gelirse ve iş yoğun olursa saatinde çıkamıyormussun, sürekli kaos ve tartışma varmış gibi yorumlar okudum, iş gözümde biraz büyüdü

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı