Yazlık parfüm kışın okulda kullanılır mı?

hebevnejs

Hectopat
Daha fazla  
Yazlık parfüm almaya niyetliydim yaz için 2-3 hafta öncesinde ancak malum yaz bitti. Yazlık parfümü şimdi alsam okul açılınca kullanmayı düşünüyorum ne gibi eksileri olur? Ya paradise garden ya da Le Beau almayı düşünüyorum. Nasıl olur?

IMG_4065.jpeg

IMG_4066.jpeg

Yazlık parfüm almaya niyetliydim yaz için 2-3 hafta öncesinde ancak malum yaz bitti. Yazlık parfümü şimdi alsam okul açılınca kullanmayı düşünüyorum ne gibi eksileri olur? Ya paradise garden ya da Le Beau almayı düşünüyorum. Nasıl olur?

Eki Görüntüle 2567036

Eki Görüntüle 2567037

Büyük ihtimal kokusu arada kaynar gider dostum. Milletin şekerli, vanilyalı parfümleri yer bitirir yani boşa sıkmış gibi olursun.

O rüzgarda vesaire uçup gider yani. Kışın yaz parfümü hafif kalır. Yazın kış parfümü ise ağır kalır.

Büyük ihtimal kokusu arada kaynar gider dostum. Milletin şekerli, vanilyalı parfümleri yer bitirir yani boşa sıkmış gibi olursun.

O rüzgarda VESA'ye uçup gider yani. Kışın yaz parfümü hafif kalır. Yazın kış parfümü ise ağır kalır.

Öyle başkan, diyor Sauvage var ve armani code var bende yazın kullanayım dedim aşırı boğuyor, kullanılmıyor.Dediğine gelecek olursak çok fazla sıksak da mı kurtarmaz,koku pek duyulmaz ?

Hocam Paradise Garden kış için yetersiz kalır.

Fakat Le Beau le parfum kış için kısmen gider.
Her ne kadar yazlık gibi görünse de Hindistan cevizi ve tatlılık oranı yüksek.

Paradise Garden gitmez,Le Beau gider ama biraz sönük kalır.(Parfum versiyonu)

Bunlar yerine 4 mevsimlik parfüm alın?

Fakat Le Beau le parfum kış için kışmen gider.

Paradise Garden gitmez,Le Beau gider(Parfum versiyonu)

Hocam peki elixir mi le beau mü yoksa şu siyah versiyonundan mı ? İsmi le male sanırım tam hatırlamıyorum.

Fakat Le Beau'le parfum kış için kısmen gider.

Paradise Garden gitmez, Le Beau gider ama biraz sönük kalır.(Parfum versiyonu)

JPG serisinden önerilebilecek 4 mevsimlik parfüm var mı? İlla bir JPG denemek istiyorum. Üstte dediğim gibi, dior Sauvage var bende herkes aynı kokuyor, tiksindim kokudan.

Hocam peki elixir mi le beau mü yoksa şu siyah versiyonundan mı ? İsmi le male sanırım tam hatırlamıyorum.
Yaşınızı bilmiyorum hocam.
Fakat okulda kullanıcağınıza göre çok olgun sayılmazsınız.
Bu yüzden kış için Le Male Elixir en uygunu olur.
Le Beau biraz sönük kalır,Elixir hem genç hissettirir hem de kış için uygun.
Le Male Le Parfum ise olgun bir koku.

Elixir en iyi seçim ama dozunu iyi ayarlayın biraz şekerli gelebilir.

JPG serisinden önerilebilecek 4 mevsimlik parfüm var mı? İlla bir JPG denemek istiyorum. Üstte dediğim gibi, dior Sauvage var bende herkes aynı kokuyor, tiksindim kokudan.
JPG ailesinde 4 mevsimlik bir koku şuan da bulamazsın.

Elixir çok tatlı yazın bayar.
Le Beau serileri kış için esnek değil.

4 mevsim için yazın dozunu iyi ayarlayıp ancak Le Male Le Parfum kullanabilirsin ama yaşına uygun olup olmadığına karar ver.
Bahar ayları için uygun bir seçenek ama yazın iyi dizi ayarlanmassa bayar.

Şuanda markada bulabileceğin tek 4 mevsimlik Le Parfum var.

Yaşınızı bilmiyorum hocam.
Fakat okulda kullanıcağınıza göre çok olgun sayılmazsınız.
Bu yüzden kış için Le Male Elixir en uygunu olur.
Le Beau biraz sönük kalır, Elixir hem genç hissettirir hem de kış için uygun.
Le Male'le Parfum ise olgun bir koku.

Elixir en iyi seçim ama dozunu iyi ayarlayın biraz şekerli gelebilir.

JPG ailesinde 4 mevsimlik bir koku şu an da bulamazsın.

Elixir çok tatlı yazın bayar.
Le Beau serileri kış için esnek değil.

4 mevsim için yazın dozunu iyi ayarlayıp ancak Le Male'le Parfum kullanabilirsin ama yaşına uygun olup olmadığına karar ver.
Bahar ayları için uygun bir seçenek ama yazın iyi dizi ayarlanmazsa bayar.

Şu anda markada bulabileceğin tek 4 mevsimlik Le Parfum var.

Teşekkürler hocam, Boyner'e kokulara bakmaya gittin bir 2-3 gün önce Le Male'le Parfum çok ağır ve keskin geldi. Elixir daha iyi bir izlenim bıraktı bende fakat paradise gardenın kokusu hoşuma gitti ve okul için kafamı karıştırdı. Konu açma gereğinde bulundum. Yaza dönük olarak, Le Beau mu yoksa Paradise Garden mi önerirsiniz? Ayrıca okul için Le Beau parfüm de Paradise garden gibi hafif ve kendini göstermeyen, çok belli olmayan bir koku olarak mı durur?

Teşekkürler hocam, Boyner'e kokulara bakmaya gittin bir 2-3 gün önce Le Male'le Parfum çok ağır ve keskin geldi. Elixir daha iyi bir izlenim bıraktı bende fakat paradise gardenın kokusu hoşuma gitti ve okul için kafamı karıştırdı. Konu açma gereğinde bulundum. Yaza dönük olarak, Le Beau mu yoksa Paradise Garden mi önerirsiniz? Ayrıca okul için Le Beau parfüm de Paradise garden gibi hafif ve kendini göstermeyen, çok belli olmayan bir koku olarak mı durur?
Hayır.
Le Beau, Paradise Garden için tatlı kalan bir koku.Yazın rahatsız edebilecek keskinlikte.
Yaz için Paradise Garden daha iyi bir izlenim bırakır.

Son düzenleme:

Le Male kullanıyorum güzel gayet. Ne çok baharatlı ne çok tatlı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı