Yazlık parfüm önerisi

ryxena0

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben yaz için kendime bir parfüm bakıyorum. İnvictus'un kokusu güzel geldi ama fiyatı da pahalı, toilette alınca kalıcılığı da yokmuş. Mad Bargello veya Alberto Sego markalarını duydum. Hiçbirini kullanmadım. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Yaş 17.

Bargello'nun çoğu parfümü hem ucuz hem güzel kokuyor.Fiyat performans ürünü.Alabilirsiniz.Her numarası uyar.

Alberto Sego gibi markaları duymadım. Bargello'dan uzak durun. Kalıcılığı olmayan 50 ML şişedeki tuvalet suyuna o kadar para vermeye gerek yok. MAD iyidir. Kalıcılığı da çok fazla üzmez, fiyatını karşılar en azından.

Merhaba. Ben yaz için kendime bir parfüm bakıyorum. İnvictus'un kokusu güzel geldi ama fiyatı da pahalı, toilette alınca kalıcılığı da yokmuş. Mad Bargello veya Alberto Sego markalarını duydum. Hiçbirini kullanmadım. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Yaş 17.

Emre Geldi'nin parfumlerine bakabilirsin. Cedrat Boise ve Imagination kokularini onerebilitim.

Herkes farklı bir marka söylüyor hocam bilemedim.
Emre Geldi tercih edebilirsiniz. Bazı markaları duymamış olabilirsiniz. Emregeldi, kimyagerahmet, alberto şefi, Soros,dose,ferne gibi markaların güzel parfüm leri var. Bargellodan uzak durun çünkü sentetik, performans kötü ve orjinaline çok benzemiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı