Yazlık yere internet önerisi

Avesta Nyx

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, yazlık için sadece 3-4 aylık internet bakıyorum bildiğin iyi ve çok pahalı olmayan tarifeler varsa söylerseniz sevinirim. Şu ana kadar TurkNet taahhatsüz özgür iletişim paketini inceledim, 400 TL ve Turkcell'in taahhatsüz yalın VDSL uçuran hızlar paketini inceledim, 270 TL ama aktifleştirme ve kurulum toplam 840 TL. O yüzden o kadar para vermek istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, yazlık için sadece 3-4 aylık internet bakıyorum bildiğin iyi ve çok pahalı olmayan tarifeler varsa söylerseniz sevinirim. Şu ana kadar TurkNet taahhatsüz özgür iletişim paketini inceledim, 400 TL ve Turkcell'in taahhatsüz yalın VDSL uçuran hızlar paketini inceledim, 270 TL ama aktifleştirme ve kurulum toplam 840 TL. O yüzden o kadar para vermek istemiyorum.

Yazlık ev hangi ilde bulunuyor söyler misin?

Yazlık ev hangi ilde bulunuyor söyler misin?

Marmaris

Altyapı değerlerinize bağlı olarak fiyatlar degişir Netspeed önerebilirim kendimde kullanıyorum e-Devlet ile anlaşmalı evrak derdi falan da yok canlı desteği 7/24 açık aradığında dönüyorlar.

Baktım en az 6 ay var ben aboneliksiz ve taahhatsüz istiyorum 3-4 ay olsa daha iyi bir de bilindiklerden istiyorum biraz da TurkNet kablo net gibi

Marmaris.

Baktım en az 6 ay var ben aboneliksiz ve taahhatsüz istiyorum 3-4 ay olsa daha iyi bir de bilindiklerden istiyorum biraz da TurkNet kablo net gibi.

Netspeed'de taahhüt yok hocam ben TurkNet öneririm eğer pahalı dersen Netspeed al 1 Temmuz'da Türk Telekom altyapısı kullanan çoğu ISS zam yapacak zaten.

TurkNet iyi firma diyebilirim ama TT zam yaptığı zaman 2 3 gün sonra hemen oda kendi tarifelerini yükseltecektir.

Ben TurkNet 100TL iken kullanıyordum sonra TT ne zaman zam yaparsa peşinden oda gitti en son 240TL'ye yükseltimişti bir anda ondan sonra bıraktım Netspeed kullanıyorum.

T.Telekom'un (TTNet) 3 ya da 6 aylık paketleri var ama yazlık adreste "yeni abone" statüsünde olacağınız için mutlaka kurulum ve aktivasyon bedeli ödeyeceksiniz. Bundan kaçış yok. 😳

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı