Yazmadıkça yazmayan kıza ne yapılmalı?

ismaill56

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Arkadaşlar neredeyse 6 7 senedir tanıdığım kız arkadaşım var. Bayağıdır konuşuyoruz mesela arkadaşlık anlamında beni seviyor bazen anne gibi davranıyor bana ama ben ona yazmadıkça sohbet başlatmadıkça yazmıyor, hikayelerimi, fotolarımı falan beğeniyor yazinca da aşırı saran sohbet dönüyor falan ne yapmam lazım?

Dostum, demek ki kız seni merak etmiyor, gün içerisinde ne yaptığın ilgisini çekmiyor. Muhtemelen her şeyini anlattığın için heyecan uyandırıcı bir şey kalmadı kızda. O da sana yazmıyor.

Öncelikle merhaba. Arkadaşlar neredeyse 6 7 senedir tanıdığım kız arkadaşım var. Bayağıdır konuşuyoruz mesela arkadaşlık anlamında beni seviyor bazen anne gibi davranıyor bana ama ben ona yazmadıkça sohbet başlatmadıkça yazmıyor, hikayelerimi, fotolarımı falan beğeniyor yazinca da aşırı saran sohbet dönüyor falan ne yapmam lazım?
Bu kız senin sevgilin değil dostun yahut arkadaşınsa herhalde yapısı öyledir. Burada arkadaşkar Next demiş de hiçbir şey bilmiyorlar ki. Onu en iyi tanıyan sensin. He ama sen ona arkadaş değil sevgili gözü ile bakıyorsan onun sana öyle bakmadığı açık. Böyle bakmıyorsan bu durum çözülebilir. Mesela her gün her gün konuşuyorsan bu kızla elbette ilk yazan hep sen olursun. Bu bir rutin haline gelmiş gibi olur: Sen gün içerisinde bir konu açarsın kız da bunun üzerine seninle sohbet eder. Biraz özlet kendini.

Annem gibi dediğin bir insanı ilk o yazmıyor diye bırakmak ilginç bir fikir. Örneğin bir hafta onunka hiç iletişim kurmazsan hiçbir şey demez mi sana? Bunu bir deneyebilirsin ondan sonra ona direk "ya kanka hep ben başkatıyorum konuşmayı, biraz da sen sorular sor da senin hayatın hakkında konuşalım." diyebilirsin. 7 yıllık bir arkadaşın bunu anlayış ile karşılamasını bekliyorum.

Onu en iyi tanıyan sensin o yüzden ne desek boş. Kendi içinde bu durumu çözebilirsin.

Saygılar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı