Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İkisi de benzer seviyedeki üniversitelerdir. Ancak KTÜ teknik bir üniversite olduğu için öncelik yapılabilir, ancak SCÜ ile pek bir fark olduğunu sanmıyorum. Fırat Üniversitesini de düşünebilirsin, yazılım alanında iyi bir üniversitedir.
Merhaba @İştebenn. Karadeniz Teknik Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünün Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümüne göre daha prestijli olduğunu düşünüyorum ama konudaki 2 bölümün de Merkez Kampüste bulunması avantaj sayılabilir.
Merhaba @İştebenn Trabzon'da yaşamakta biri olarak söylüyorum prestij ve sosyal aktivite açısından ktü biraz daha iyi üniversitedir teknik bir üniversite olması biraz daha avantajlı. Okul zaten bayağı büyük bir alana kurulu merkeze de dolmuşla 7-10 dk uzaklıkta. Yurt açısından da pek sorun yaşamazsınız genelde üniversite mekanı bir yer olduğu için birçok olanağı var (devlet ve özel olarak) sosyal aktivite olarak kafeler oyun salonları mevcut onun dışında okul içerisinde konserler tiyatro ve sinema tarzı etkinliklerde düzenledikleri oluyor.