YBS için KTÜ vs SCÜ

Ben YBS okumayı düşünüyorum da KTÜ ve SCÜ arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi? Hangisini tercih etmeliyim?

İkisi de benzer seviyedeki üniversitelerdir. Ancak KTÜ teknik bir üniversite olduğu için öncelik yapılabilir, ancak SCÜ ile pek bir fark olduğunu sanmıyorum. Fırat Üniversitesini de düşünebilirsin, yazılım alanında iyi bir üniversitedir.

Merhaba @İştebenn. Karadeniz Teknik Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünün Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümüne göre daha prestijli olduğunu düşünüyorum ama konudaki 2 bölümün de Merkez Kampüste bulunması avantaj sayılabilir.

Son düzenleme:
Merhaba @İştebenn Trabzon'da yaşamakta biri olarak söylüyorum prestij ve sosyal aktivite açısından ktü biraz daha iyi üniversitedir teknik bir üniversite olması biraz daha avantajlı. Okul zaten bayağı büyük bir alana kurulu merkeze de dolmuşla 7-10 dk uzaklıkta. Yurt açısından da pek sorun yaşamazsınız genelde üniversite mekanı bir yer olduğu için birçok olanağı var (devlet ve özel olarak) sosyal aktivite olarak kafeler oyun salonları mevcut onun dışında okul içerisinde konserler tiyatro ve sinema tarzı etkinliklerde düzenledikleri oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı