YBS için üniversite önemli mi?

Üniversitelerin zaten diploma dışında bir işe yaradığını düşünmüyorum hocam kişi bence ne okursa okusun kendini o alanda gelirse ekmeğini yer.
Evet öyle. İşverenler çok ince eleyip sık dokuyor. Fazla mezunu olan bölüm her zaman sıkıntılı bana göre.

Maalesef orası da öyle.

Her yerde öyle hocam ilk 5 üniversite dışında öyle çok afili bir yere gitmiyorsanız kendinizi geliştirmeniz şart orada da öyle yani ama oraların diploması daha güçlü olduğu için orada okuyanlar işsiz kalmaz sanmıyorum bir de hocam siz bu okuyacağınız bölümle ilgili kaynaklar kodlar satsanız ya da programlar inanılmaz derecede para kazanırsınız olay sizde bitiyor Microsoft'un ya da Google'ya da Tesla'nın kurucusu tanınmıyordu adamlar şimdi neredeyse dünyanın her alanın hatta hükmedecek konuma bile geldiler Tesla özellikle kurucusu nasıl kazanamışsa düşünün Twitter'i satın aldı ve adını X ile değiştirdi bu X sembolüde Elon Musk'ın sembolü zaten yani demem o ki yazılımla ilgili en iyisi olmaya çalışın zaten parayı bir yerden kazanırsınız kendinizi bu adamlar kadar geliştiremeseniz de zengin olursunuz yani söyleyeceklerim bu kadar.

Evet öyle. İşverenler çok ince eleyip sık dokuyor. Fazla mezunu olan bölüm her zaman sıkıntılı bana göre.

Sözelden örnek verelim örnek değil tabii gerçekte gazetecilik öldü mesela edebiyat öldü tarih öldü coğrafya öldü radyo televizyon sinema yine iyi hakkını yemeyelim özel eğitim iyidir onun dışında okul öncesi başkada yok zaten sözel çok kısıtlı zaten.

Her yerde öyle hocam ilk 5 üniversite dışında öyle çok afili bir yere gitmiyorsanız kendinizi geliştirmeniz şart orada da öyle yani ama oraların diploması daha güçlü olduğu için orada okuyanlar işsiz kalmaz sanmıyorum bir de hocam siz bu okuyacağınız bölümle ilgili kaynaklar kodlar satsanız ya da programlar inanılmaz derecede para kazanırsınız olay sizde bitiyor Microsoft'un ya da Google'ya da Tesla'nın kurucusu tanınmıyordu adamlar şimdi neredeyse dünyanın her alanın hatta hükmedecek konuma bile geldiler Tesla özellikle kurucusu nasıl kazanamışsa düşünün Twitter'i satın aldı ve adını X ile değiştirdi bu X sembolüde Elon Musk'ın sembolü zaten yani demem o ki yazılımla ilgili en iyisi olmaya çalışın zaten parayı bir yerden kazanırsınız kendinizi bu adamlar kadar geliştiremeseniz de zengin olursunuz yani söyleyeceklerim bu kadar.

Sözelden örnek verelim örnek değil tabii gerçekte gazetecilik öldü mesela edebiyat öldü tarih öldü coğrafya öldü radyo televizyon sinema yine iyi hakkını yemeyelim özel eğitim iyidir onun dışında okul öncesi başkada yok zaten sözel çok kısıtlı zaten.

Teşekkürler hocam haklısınız. Zaten üniversitede kendimi iyice geliştirmek için elimden geleni yapmak istiyorum. Umarım sonuçsuz kalmam bu sefer.

Ekleme yapayım. İşinizi severek yaparsanız para sizi bulur.

Merhaba @futs. Sağlık olsun, yine de sıralamalarınız fena sayılmaz.
Çok fazla seçenek var ama Eşit Ağırlık 150.000 sıralama ile gelme ihtimali olan 5 yer:
Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (İngilizce) Yönetim Bilişim Sistemleri.
Mersin Üniversitesi Erdemli UTİYO Yönetim Bilişim Sistemleri.
Kapadokya Üniversitesi tam burslu Yönetim Bilişim Sistemleri.
İstanbul Gelişim Üniversitesi tam burslu Lojistik Yönetimi.
Aksaray Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri.

Çok fazla seçenek var ama Sözel 35.000 sıralama ile gelme ihtimali olan 5 yer:
İstanbul Aydın Üniversitesi tam burslu Yeni Medya ve İletişim.
İstanbul Beykent Üniversitesi tam burslu (İngilizce) Yeni Medya.
İstanbul Gelişim Üniversitesi tam burslu (İngilizce) Gastronomi ve Mutfak Sanatları.
Ankara Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım.
İstanbul Gelişim Üniversitesi tam burslu İktisadi, İdari, ve Sosyal Bilimler Fakültesi Yeni Medya ve İletişim bölümü.

Yönetim Bilişim Sistemleri bölümü okumak istiyorsanız tercih etmek istediğiniz üniversitenin, ve bölümün yerini iyi araştırmanızı önerebilirim.

Son düzenleme:
Merhaba @futs. Sağlık olsun, yine de sıralamalarınız fena sayılmaz.
Çok fazla seçenek var ama eşit ağırlık 150.000 sıralama ile gelme ihtimali olan 5 yer:
Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (İngilizce) yönetim bilişim sistemleri.
Mersin Üniversitesi erdemli utıyor yönetim bilişim sistemleri.
Kapadokya Üniversitesi tam burslu yönetim bilişim sistemleri.
İstanbul Gelişim Üniversitesi tam burslu lojistik yönetimi.
Aksaray Üniversitesi yönetim bilişim sistemleri.

Çok fazla seçenek var ama sözel 35.000 sıralama ile gelme ihtimali olan 5 yer:
İstanbul Aydın Üniversitesi tam burslu yeni medya ve iletişim.
İstanbul beykent üniversitesi tam burslu (İngilizce) yeni medya.
İstanbul Gelişim Üniversitesi tam burslu (İngilizce) gastronomi ve mutfak sanatları.
Ankara Üniversitesi halkla ilişkiler ve tanıtım.
İstanbul Gelişim Üniversitesi tam burslu iktisadi, idari, ve sosyal bilimler fakültesi yeni medya ve iletişim bölümü.

Yönetim bilişim sistemleri bölümü okumak istiyorsanız tercih etmek istediğiniz üniversitenin, ve bölümün yerini iyi araştırmanızı önerebilirim.

Teşekkürler hocam. Peki Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi hakkında bilginiz var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı