YD telefon hat değişilirse kullanılır mı?

buraa0ak

Hectopat
Daha fazla  
Şu anda yurt dışından alınmış bir iPhone kullanıyorum ve hattım Turkcell’de. Taahhüdüm sona erdiği için Turk Telekom’a geçmeyi planlıyorum. Hattı çıkartıp yeni hattı takacağım, fakat telefonun kapanmasından korkuyorum. Sizce bu durumda herhangi bir sorun yaşanır mı? Telefon bu yıl hiç kapanmadı. Hattı çıkardığımda tekrar açılabilir mi?

Şu anda yurt dışından alınmış bir iPhone kullanıyorum ve hattım Turkcell'de. Taahhüdüm sona erdiği için Türk Telekom'a geçmeyi planlıyorum. Hattı çıkartıp yeni hattı takacağım, fakat telefonun kapanmasından korkuyorum. Sizce bu durumda herhangi bir sorun yaşanır mı? Telefon bu yıl hiç kapanmadı. Hattı çıkardığımda tekrar açılabilir mi?

Hocam 8 ay sürenizde normal bir telefon gibi düşünün. Eğer o 8 ay dolduysa ne taksanızda hiçbir şey değişmeyecek yani.

Şu anda yurt dışından alınmış bir iPhone kullanıyorum ve hattım Turkcell’de. Taahhüdüm sona erdiği için Turk Telekom’a geçmeyi planlıyorum. Hattı çıkartıp yeni hattı takacağım, fakat telefonun kapanmasından korkuyorum. Sizce bu durumda herhangi bir sorun yaşanır mı? Telefon bu yıl hiç kapanmadı. Hattı çıkardığımda tekrar açılabilir mi?
Bir sıkıntı olmaz kullanabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı