YDS için tavsiye

bildiginmeren

Hectopat
Daha fazla  
Ani kararla YDS girmeye karar verdim. Sınav 5 Nisan'da yani tam 1 ay sonra. Bu 1 ayda en hızlı gelişme nasıl sağlanabilir? Kelime bilgim iyi okumam da iyi grammer konusunda eksiğim var fakat nereden nasıl çalışmalıyım hiç fikrim yok. Cambridge seviye testinde genel İngilizce için 25'te 16 yaptım B1 Preliminary seviyesi olduğunu söyledi. Belli bir not hedefim yok 50'yi geçsem yeter. Ne tavsiye edersiniz grammer çalışmak için tavsiyeleriniz var mı onun haricinde çıkmış çözmek mi daha faydalı olur. Cevaplarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
YDS'de belirli bir süre çalışıp 80 almış biri olarak okuma hızı konusunda ne durumda olduğunun önemi olduğunu belirtmek istiyorum. Uzun metinlerin arasında boğuyor sınav seni öncelikle bunun farkında olman lazım. Her gün deneme çözebilir buna ek olarak da bazı özel denemelerde neyi niye kaçırdığını detaylı analiz ederek hatalarının temelini anlayıp strateji oluşturabilirsin. Kelime bilgin istediği kadar iyi olsun şans lazım hayatın boyunca duymadığın 20 kelime de çıkabilir hepsini de bilebilirsin. Olay zaten yakın ve alakalı anlamlardan çıkarım yapmak oluyor biraz. Grammer konusunda da yds grammeri düz grammer değil biraz farklı tip bir soru tarzı oluyor onu iyice özümsemen lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı