YDS publishing impact zorluk seviyesi nedir?

Ren O Hara

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, 12. sınıfım ve artık son ayda sadece deneme çözüyorum, netlerim genellikle 72-77 arasında (en dusuk 68.75 en cok 78 yaptım). Kendi sınıf öğretmenimiz impact aldırdı ama sorular cok kasma gibi duruyor, şimdiye kadar yapılmış YDT sınavlarını çözünce daha rahat çözüyorum ve artık çözebileceğim bir deneme kaynağım kalmadı pek, sizce ne yapmalıyım? YDS çıkmış sorularına baksam nasıl olur? Ayrıca sizin de impact kitapları, soruları, denemeleri vs. hakkında düşüncelerinizi merak ettiğim için bu konuyu açtım.

Son düzenleyen: Moderatör:
YGS sorularına bakmanız iyi olabilir. YDT'nin zor ve birkaç soru tipi farklısı gibidir. Ben YDS için hem YÖKDİL hem YDT çözmüştüm. Zaten YDS bakarsanız sınav kelimeleri de karşınıza çıkacak, zorluk farkı olsa da sorun olacağını düşünmüyorum.

Ygs sorularına bakmanız iyi olabilir. YDT'nin zor ve birkaç soru tipi farklısı gibidir. Ben YDS için hem YÖKDİL hem YDT çözmüştüm. Zaten YDS bakarsanız sınav kelimeleri de karşınıza çıkacak, zorluk farkı olsa da sorun olacağını düşünmüyorum.

YDS sorularını aradım ama bulamıyorum, eğer elinde varsa ve gönderirsen çok mutlu olurum.

Arkadaşlar merhaba, 12. sınıfım ve artık son ayda sadece deneme çözüyorum, netlerim genellikle 72-77 arasında (en dusuk 68.75 en cok 78 yaptım). Kendi sınıf öğretmenimiz impact aldırdı ama sorular cok kasma gibi duruyor, şimdiye kadar yapılmış YDT sınavlarını çözünce daha rahat çözüyorum ve artık çözebileceğim bir deneme kaynağım kalmadı pek, sizce ne yapmalıyım? YDS çıkmış sorularına baksam nasıl olur? Ayrıca sizin de impact kitapları, soruları, denemeleri vs. hakkında düşüncelerinizi merak ettiğim için bu konuyu açtım.

Eğer çözmediysen Modadil yayınlarının joker deneme serisi var yanlış hatırlamıyorsam 11'li idi, bana göre gerçek sınava en yakın hissettiren buydu. YDS publishing Marvel dışında çok kolay olmayan bir yayın. Özellikle privilege serisi zorluk seviyesi olarak gerçek sınavın üstünde kalıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı