Benim Hocam'a bulaşmanızı çok tavsiye etmem. Söylediğim gibi ne bulabilirseniz çözün. Uygun fiyatlı ne var şu an bilmiyorum. Çok yüksek fiyatlı bir kitap almaktansa uygun bir kitap alıp üstüne Netflix üyeliği almak ve filmleri, dizileri İngilizce altyazılı izlemek çok daha faydalı olur. YDS Publishing'in soruları zordur. Els bulabilirseniz onunkiler tam ayarında oluyor genelde. TYT'yi yüksek tutun. Benim 75 net yapan arkadaşım 18 binde kalmıştı. Sınav kolay olduğundan herkes rahatça 70 yapabiliyor. Önemli olan TYT'yi iyi yapmak. Genel İngilizce bilgisiyle rahatça çözülebilecek bir sınav. Geçen senenin sınavını çözseniz büyük ihtimal siz de şu an bile o civarlarda yapabilirsiniz. Test Master kitabını bulabilirseniz alın. İrem yayıncılık da iyidir sonra ismi değişti Ankara yayıncılık falan oldu. Bir de moda-dil vardı, yaprak testleri falan uygun fiyatta oluyordu bulabilirseniz alın. Denemeleri de güzeldir. Bu yayınlarla çok masraf yapmadan rahatça istediğiniz puanı yaparsınız. O Yds'nin Dilko'nun tüm gradelerini bitirenlerden çok bir şey olmadı. Yine günün sonunda matematiği çok yapanlar istediği üniversitelere gitti. Kolay gelsin.