moonandsun
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Selamlar değerli forum okurları, yardımınıza ihtiyacım var. 10 gün sonra IELTS'a gireceğim ve hemen sonrasında YDT çalışmaya başlamaya karar verdim, ama şu an mezunum ve tavsiye verebilecek hiç kimsem olmadığı için sizden yardım istemek istedim. IELTS gibi bir sınava hazırlandığım için az çok çoğu şeye aşinayım. Ama YDT konusunda çok bir fikrim yok şimdilik belirleyebildiğim kaynaklar Reading için; Reader at Work 1-2 ve Road To Sucsess Reading, Gramer için; Benim Hocam konu+soru ve ELS Grammar kitabı. Skills için yine Benim Hocam konu+soruyu alacağım. Şu an en önemli eksikliklerim; Grammar için iyi bir soru bankası beni kolaydan zora taşıyacak seviyede, Skills için iyi bir konu&soru bankası özellikle soru ve en önemlisi bana hem Vocabulary öğretecek hem de sorularını çözdürebilecek iyi bir kaynak veya kaynaklar. Modadil şu an çok revaçtaymış sanırım çok kitabı var ve ayırt edemiyorum hangisi gerçekten almaya değer kolay-orta-zor gibisinden. Deneme ve Genel soru bankası içinde Akın dil yks soru türleri, Modadil 10'lu özgün ve 5+5 düşündüm fakat önerilere açığım. Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim cevaplarınızı dört gözle bekliyorum.