YDT netleri nasıl artar?

ifhykysh

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba 11. sınıf öğrencisiyim ve dil okuyorum. Her şey şu an iyi güzel fakat asla kelime ezberi yapamıyorum. Kelime defteri tutuyorum, denemelerden sonra bilmediğim kelimelere falan da hep bakıyorum ama o kelime sonrasında karşıma çıkınca anlamını hatırlayamıyorum. Normalde bu sene hedefim Türkçe ve YDT'yi bitirip seneye de full matematiğe odaklanmaktı. Türkçeden 2 paragraf kitabı bitirdim dershanem bayağı zorluyor herkes 18-20 net yaparken ben 30'lardayım ama YDT'yi bir türlü halledemedim. Şu an 50 net falan yapıyorum ve hedefim 70 net yapmak. Eylül ayına kadar halletmek istiyorum daha önce sınava girenler nasıl çalıştı acaba? Bilgi verirseniz sevinirim. 🥲

Kelime çalışması uzun vadede sonuç alınacak bir kısım. Siz çalışmaya devam edin, sonuçlar gelecektir. Günlük belli sayıda kelime ve eşanlamlıları şeklinde çalışabilirsiniz. En verimli yollardandır.

Çözdüğünüz konu testleri/denemelerde karşılaştığınız gramer konularını not edin. Konu anlatımlarına geri dönün.

Skills kısmında yine zorlandığınız yerleri not edin, onlara odaklanın. O bölümlerle ilgili çözüm ipuçlarını bulabilirsiniz netten.

Reading kısmında kısa sürede sonuç almak zor. Bol bol test.

Çıkmış soruları ezberleyecek gibi çalışın. Hep elinizin altında olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı