Yeadesktop.com Virüsü

Maskelii

Hectopat
Daha fazla  
Google chrome kullaniyorum. Hep uzantilardan bisey cikiyor kaldiriyorum yine çıkıyor.
Açılır acilmaz google.com.tr yapiyorum kapatip aciyorum.

www.yeadesktop.com cikiyor. Virus programiyla engellendi diyor:

erişim engellendi.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
@ShadYaqz
Arkadaş bir de ESET kullanıyormuş.
@Maskelii
Malwarebytes Anti-Malware yükle. ESET'in gerçek zamanlı korumasını kapat. Malwarebytes Anti-Malware'nin gerçek zamanlı korumalarını kapat. ESET'in gerçek zamanlı korumasını aç. Malwarebytes Anti-Malware'nin proteciton ayarlarında bulunan ''Scan for rootkits'' seçeneğini aç. Veritabanını güncelle ve tarama başlat.
Malwarebytes Anti-Malware: Free Anti-Malware & Malware Removal
Malwarebytes AdwCleaner yükle. Açık olan programların varsa kapat ve tarama başlat.
Malwarebytes AdwCleaner: AdwCleaner
HitmanPro yükle. Tarama başlat.
HitmanPro: HitmanPro Malware Removal Tool: Secondary Anti-Virus Scanner | Download HitmanPro 3.7
ESET'in gerçek zamanlı korumasını kapat. Zemana Anti-Malware yükle. Zemana Anti-Malware'nin gerçek zamanlı korumasını kapat. ESET'in gerçek zamanlı korumasını aç. ESET varken Zemana Anti-Malware yüklenmezse ESET'i kaldırman gerekebilir. Geçen bir kullanıcı Zemana Anti-Malware'yi ESET'i kaldırınca yükleyebildi. Zaten ESET bu forumda önerilmiyor.
Zemana Anti-Malware: Zemana - Anti-Malware ve anti-ransomware koruması
Malwarebytes Junkware Removal Tool yükle. ''Press any key'' gibi bir şey yazarsa bir tuşa bas ve tarama başlasın. Tarama bittiğinde not defteri açılacak.
Malwarebytes Junkware Removal Tool: Junkware Removal Tool
Tarayıcılarını sıfırla ve iyi bir antivirüsle sistemini tara.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı