Yedek diskdeki boyutu yerel diske aktarma

Kardeşim arkadaşımız diskin 2 bölüm şeklinde olup o iki bölümü birleştirmek istediğini anlatmıyor mu?
D.

Sol altta apply yazıyor bastınız mı?

Evet. Bakın burada 55 GB'lık yeri ayırdım fakat C ile birleştiremiyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (19).png
    Ekran Görüntüsü (19).png
    125,7 KB · Görüntüleme: 50
Kardeşim arkadaşımız diskin 2 bölüm şeklinde olup o iki bölümü birleştirmek istediğini anlatmıyor mu?
Bakınız; disk ile bölüntüler ayrı şeyler. Sizin disk dediğiniz şey fiziksel olarak ayrı şeyler, bölüntüler ise diskin içinde c/d/e olarak ayırdığınız dizinlerdir.
Arkadaşımız disk dediği için böyle bir tartışma var, bölüntü demiş olsaydı bunu zaten konuşmazdık.
Yedek bölüntünüz seçili iken Split disk yapın, çıkan boş alan muhtemelen sağ taraftaki alan olacak. Oluşan ile mevcut C bölüntüsünü Merge/Extend etmeniz gerek. Normal şartlarda Windows Disk Management buna izin vermiyor, belki bu program yapabilir.

Bakınız; disk ile bölüntüler ayrı şeyler. Sizin disk dediğiniz şey fiziksel olarak ayrı şeyler, bölüntüler ise diskin içinde c/d/e olarak ayırdığınız dizinlerdir.
Arkadaşımız disk dediği için böyle bir tartışma var, bölüntü demiş olsaydı bunu zaten konuşmazdık.
Yedek bölüntünüz seçili iken Split disk yapın, çıkan boş alan muhtemelen sağ taraftaki alan olacak. Oluşan ile mevcut C bölüntüsünü Merge/Extend etmeniz gerek. Normal şartlarda Windows Disk Management buna izin vermiyor, belki bu program yapabilir.
Evet. Bakın burada 55 GB'lık yeri ayırdım fakat C ile birleştiremiyorum.
Dostum sen 2 farklı HDD yi mi birleştiriyorsun.

Dostum sen 2 farklı HDD yi mi birleştiriyorsun.
Hayır, ilk mesajdan onu diyor zannediyorduk, sizi de o yüzden uyardım, bölüntü resimlerini görünce iki bölüntüyü birleştirmeye çalıştığını anlayabilirsiniz.

Hayır, ilk mesajdan onu diyor zannediyorduk, sizi de o yüzden uyardım, bölüntü resimlerini görünce iki bölüntüyü birleştirmeye çalıştığını anlayabilirsiniz.

Ben birleştirmeye çalışmıyorum arkadaşlar ekran görüntüsündeki 55 GB'ı C sürücüsüne geçirmeye çalışıyorum.

Ben birleştirmeye çalışmıyorum arkadaşlar ekran görüntüsündeki 55 GB'ı C sürücüsüne geçirmeye çalışıyorum.
Tamam, ayrıca oluşan 55GB'lik bölümü C diskine geçirmeye çalışmak zaten birleştirmek oluyor oradaki boş alanı. D diskiniz ile bir işimiz yok şu an.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı