Yedek parçası ucuz araç önerisi

Badem kasa Megane 1'ler güzel o fiyata LPG uyumuda iyidir motorlarının hava yastıkları hariç pek bir sıkıntıları yok.
 
350-400 civarına Fiat Linea 1.3 Multijet'lere bakabilirsin. 450-550 civarında ise Renault Fluence 1.5 dCi. İkiside parçası ucuz az yakan masrafsız arabalardır. Fluence konfor ve özellik olarak Linea'dan daha iyidir.
 
O bütçelerde eski araçlar olacağı için hala yaygın kullanılan araçlara bakman lazım. Burada yedek parça ve genel işlev görmesi beraber olarak bakarsan alınabilecek en iyi model Fluence 1.5 olur. Fiat'ın Linea gibi diğer modellerine de bakılabilir.

Alternatif olarak Toyota-Citroen-Peugeot un araçlarına bakılabilir.
 
Bu bütçelerde Clio 4'ler gayet isabetli bir tercih olacaktır, az yakar ve parçası nispeten ucuzdur. Aynı şekilde Egea da bakabilirsin fakat bu bütçelerde temizini bulmak için biraz arayış gerekir.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı