mahber Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 1.201 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2024 #21 imnotagamer dedi: Değil hocam, yani sorumluluklar var ama hiçbir yer geçici bir subaya ağır sorumluluk vermez. Çıkma olasılığı hakkında fikrim yok maalesef. Tsk'nın ihtiyacı ve neticesinde açacağı kadroya göre belirleniyor. Genişletmek için tıkla... Halen askerliğe devam ediyor musun ve yedek astsubaylık 12 ay bittikten sonra askerliğe astsubaylık ile devam edebiliyor muyum? Sınavı varmı?
imnotagamer dedi: Değil hocam, yani sorumluluklar var ama hiçbir yer geçici bir subaya ağır sorumluluk vermez. Çıkma olasılığı hakkında fikrim yok maalesef. Tsk'nın ihtiyacı ve neticesinde açacağı kadroya göre belirleniyor. Genişletmek için tıkla... Halen askerliğe devam ediyor musun ve yedek astsubaylık 12 ay bittikten sonra askerliğe astsubaylık ile devam edebiliyor muyum? Sınavı varmı?
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.334 Makaleler 1 Çözümler 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 31 Mart 2024 #22 mahber dedi: Halen askerliğe devam ediyor musun ve yedek astsubaylık 12 ay bittikten sonra askerliğe astsubaylık ile devam edebiliyor muyum? Sınavı varmı? Genişletmek için tıkla... 2018'de bitti benim askerlik. Ve evet, komutana yetki verilirse tezkere bırakma seçeneği veriliyor askere.
mahber dedi: Halen askerliğe devam ediyor musun ve yedek astsubaylık 12 ay bittikten sonra askerliğe astsubaylık ile devam edebiliyor muyum? Sınavı varmı? Genişletmek için tıkla... 2018'de bitti benim askerlik. Ve evet, komutana yetki verilirse tezkere bırakma seçeneği veriliyor askere.
mahber Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 1.201 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #23 imnotagamer dedi: 2018'de bitti benim askerlik. Ve evet, komutana yetki verilirse tezkere bırakma seçeneği veriliyor askere. Genişletmek için tıkla... Eğer verilmezse ne oluyor askerlik bitiyor mu, ben devam etmek istesem de.
imnotagamer dedi: 2018'de bitti benim askerlik. Ve evet, komutana yetki verilirse tezkere bırakma seçeneği veriliyor askere. Genişletmek için tıkla... Eğer verilmezse ne oluyor askerlik bitiyor mu, ben devam etmek istesem de.
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.334 Makaleler 1 Çözümler 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 1 Nisan 2024 #24 mahber dedi: Eğer verilmezse ne oluyor askerlik bitiyor mu, ben devam etmek istesem de. Genişletmek için tıkla... Evet, bitiyor. Tezkere bırakma ile olmazsa dış kaynaktan muvazzaf alım ilanları ile tekrar başvurabiliyorsun.
mahber dedi: Eğer verilmezse ne oluyor askerlik bitiyor mu, ben devam etmek istesem de. Genişletmek için tıkla... Evet, bitiyor. Tezkere bırakma ile olmazsa dış kaynaktan muvazzaf alım ilanları ile tekrar başvurabiliyorsun.
Aykan5498 Hectopat Katılım 6 Ocak 2019 Mesajlar 191 8 Mayıs 2024 #25 Selamlar. Yedek subay olarak askere gideceğim. Tankçı olarak sınıflandırıldım. Eğitimden sonra usta birliğine geçince çok zorluyorlar mı? Ne gibi işler yaptınız?
Selamlar. Yedek subay olarak askere gideceğim. Tankçı olarak sınıflandırıldım. Eğitimden sonra usta birliğine geçince çok zorluyorlar mı? Ne gibi işler yaptınız?