Yedeklenmiş BIOS'u geri yüklemek

crealist

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba forumda bu başlığa benzer bir başlıkla konu açılmış bootable gösterilmiş ama pek bir şey anlayamadım.
Techpowerup GPU-Z programı ile BIOS'un ROM olarak yedeğini aldım ama nasıl geri yükleyeceğime dair bir kaynak bulamadım.
Elimdeki .rom uzantılı yedeklenen BIOS'u yazdırmak istiyorum, yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam harici programlarla yedekleniş yada benzeri bioslar değilde üreticinin vermiş olduğu biosları kulana bilirsiniz o daha iyi olur bios bu ne olacağ belli olmaz eğer komple giderse ebrom cihzaı bulman gerekir ayrıca yedeklenmiş biosu usb beleğe atarakta standar bi şekilde update yapa bilirsiniz

Hocam harici programlarla yedekleniş yada benzeri bioslar değilde üreticinin vermiş olduğu biosları kulana bilirsiniz o daha iyi olur bios bu ne olacağ belli olmaz eğer komple giderse ebrom cihzaı bulman gerekir ayrıca yedeklenmiş biosu usb beleğe atarakta standar bi şekilde update yapa bilirsiniz

.rom uzantılı dosyayı usbye attıktan sonra tam olarak ne yapmam gerekiyor?

Anakart modelinize bağlı bi durum güncel anakartlar bios ekranınayken update ede biliyosunuz bide sistem açılırken boot etmeden önce bi tuşa basın diyor ordan ilerliyosunuz ana kart modelinizi yazarsanız yardımcı ola bilirim

Hocam anakartın Manual Pdf sini paylaşıyorum altta sayfa 17 de tam olarak anlatıyor

Hocam anakartın Manual Pdf sini paylaşıyorum altta sayfa 17 de tam olarak anlatıyor

hocam baktım ama bu biosu güncellemeyi gösteriyor sanırım tam olarak.
bendeki .rom uzantılı, m-flash ile yapabilecekmiyim?

ben a320 anakra böyle bişey yapmıştım flash belleği fat 32 formatında deneyin derim biosda görürse romu problem yok görmez ise EZ Flash tol var ordanda yapa bilirsiiz ancak dediğim gibi harici programlar sorun cıkma ihtimalı çok fazla ve düzgin yüklemezise sadece biosu çıkarıp ebrom cihazı ile yüklemek gereki ki bu da teknik serviş işidir bilginize

ben a320 anakra böyle bişey yapmıştım flash belleği fat 32 formatında deneyin derim biosda görürse romu problem yok görmez ise EZ Flash tol var ordanda yapa bilirsiiz ancak dediğim gibi harici programlar sorun cıkma ihtimalı çok fazla ve düzgin yüklemezise sadece biosu çıkarıp ebrom cihazı ile yüklemek gereki ki bu da teknik serviş işidir bilginize
teknik servis orjinal biosu tekrar yazmak için ne kadar fiyat biçer bir fikriniz varmı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı