Yedi gün boyunca işlemciyi 80 - 90 derecede kullanmak zararlı mıdır?

Raxys

Decapat
Daha fazla  
Merhaba i5-14400F kullanıyorum. Yakın zamanda CPU 80-90 dereceleri görüyor diye konu açıp soğutucu önerisi alıp soğutucuyu sipariş verdim ancak Kolay Gelsin kargoculuk sağ olsun 17.06.2025 tarihine kadar kargomun gelmeyeceğini öğrendim. 7 gün boyunca işlemci bu ısılarda dolaşacak ve pek de yapabileceğim bir şey yok, sizce yanar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba i5-14400F kullanıyorum. Yakın zamanda CPU 80-90 dereceleri görüyor diye konu açıp soğutucu önerisi alıp soğutucuyu sipariş verdim ancak Kolay Gelsin kargoculuk sağ olsun 17.06.2025 tarihine kadar kargomun gelmeyeceğini öğrendim. 7 gün boyunca işlemci bu ısılarda dolaşacak ve pek de yapabileceğim bir şey yok, sizce yanar mı?

2024 Kasım'dan beri 95 derece kullanıyorum r 5 5600X. D hâlâ normal deyip geçiyorum 7 gün neymiş :D

Merhaba i5-14400F kullanıyorum. Yakın zamanda CPU 80-90 dereceleri görüyor diye konu açıp soğutucu önerisi alıp soğutucuyu sipariş verdim ancak kolay gelsin kargoculuk sağ olsun 17.06.2025 tarihine kadar kargomun gelmeyeceğini öğrendim. 7 gün boyunca işlemci bu ısılarda dolaşacak ve pek de yapabileceğim bir şey yok, sizce yanar mı?

Fazla yuke sokma diyeceğim olmayacak o yuzden oyunlarda FPS limitle birazcık 60 FPS mesela tabii oyundan oyuna degişir daha az ısınır. Ama normal kullansanda bir şey olmaz zaten.

Fazla yuke sokma diyeceğim olmayacak o yuzden oyunlarda FPS limitle birazcık 60 FPS mesela tabii oyundan oyuna degişir daha az ısınır. Ama normal kullansanda bir şey olmaz zaten.

Bari ısı düşürmeden bahsedin hocam :D

Tamamdır hocam V-Sync açacağız artık.
gerek yok bence ben 180 hz kullanıyorum :D 3 aydır. şuan boşta 50 derece minecraft oynayınca 80 derece oluyor. O kadar yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı