Ramazan Ö Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.589 Çözümler 7 24 Nisan 2021 #131 Hocam, Türkçe harf kullanma zorunluluğu yok. Klavyesi İngilizce olanlar, kodlamayla uğraşanlar ve yurt dışında olanlardan dolayı falan
Hocam, Türkçe harf kullanma zorunluluğu yok. Klavyesi İngilizce olanlar, kodlamayla uğraşanlar ve yurt dışında olanlardan dolayı falan
Chloe Price Decapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 3.395 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Arcadia Bay 24 Nisan 2021 #132 Herkesin durumuna beğeni attığım için ifade yasağı almıştım. Hala da devam ediyor.
Mehmet A Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #133 Ramazan Ö dedi: Hocam, Türkçe harf kullanma zorunluluğu yok. Klavyesi İngilizce olanlar, kodlamayla uğraşanlar ve yurt dışında olanlardan dolayı falan Genişletmek için tıkla... E o zaman ugrasmama gerek yok. Boyle yazsam da oluyormus. Eğer oyle ise ugrasmiyim daha.
Ramazan Ö dedi: Hocam, Türkçe harf kullanma zorunluluğu yok. Klavyesi İngilizce olanlar, kodlamayla uğraşanlar ve yurt dışında olanlardan dolayı falan Genişletmek için tıkla... E o zaman ugrasmama gerek yok. Boyle yazsam da oluyormus. Eğer oyle ise ugrasmiyim daha.
Gokberk_DRY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.972 Makaleler 9 Çözümler 29 Yer Antalya 24 Nisan 2021 #134 Tek dediğim, biraz pahalı ucuz olursa alırım demekti... (ama sonra raporladım cezamı açtılar)
Erfolglos Eirene Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 298 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #135 CS de bir kere bile hile açmadım 30+ Level hesabım VAC ban yedi.
Ramazan Ö Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.589 Çözümler 7 24 Nisan 2021 #136 Mehmet A dedi: E o zaman ugrasmama gerek yok. Boyle yazsam da oluyormus. Eğer oyle ise ugrasmiyim daha. Genişletmek için tıkla... Evet hocam, hatta gördüğünüz gibi rapor kısmında da yazıyor. Yazım kurallarına uymayan mesaj yazmadıktan sonra bu sebepten dolayı ban yiyeceğinizi düşünmüyorum.
Mehmet A dedi: E o zaman ugrasmama gerek yok. Boyle yazsam da oluyormus. Eğer oyle ise ugrasmiyim daha. Genişletmek için tıkla... Evet hocam, hatta gördüğünüz gibi rapor kısmında da yazıyor. Yazım kurallarına uymayan mesaj yazmadıktan sonra bu sebepten dolayı ban yiyeceğinizi düşünmüyorum.
U UmutSh2004 Kilopat Katılım 6 Ocak 2019 Mesajlar 229 Çözümler 1 24 Nisan 2021 #137 Hocam belki de ingilizce klavye kullanıyordur.
LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.289 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 24 Nisan 2021 #138 Gereksiz Mesajlar. Neye göre kime göre gereksiz
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.233 Makaleler 14 Çözümler 113 24 Nisan 2021 #139 Bir harfi klavye otomatik düzeltip eksik yazdığı için ban yemiştim. O bandan sonra virgülü bile eksik mesajı raporluyordum. Siz yapmayın ama. (!)
Bir harfi klavye otomatik düzeltip eksik yazdığı için ban yemiştim. O bandan sonra virgülü bile eksik mesajı raporluyordum. Siz yapmayın ama. (!)
Mehmet A Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #140 Lord Raiden dedi: Bir harfi klavye otomatik düzeltip eksik yazdığı için ban yemiştim. O bandan sonra virgülü bile eksik mesajı raporluyordum. Siz yapmayın ama. (!) Genişletmek için tıkla... Moderatör olduğun için sana soruyorum. Simdi benim boyle yazmam ban sebebi degil mi? Turkce harf zorunlulugu yok dediler de, ban yeme ihtimalim var mi boyle?
Lord Raiden dedi: Bir harfi klavye otomatik düzeltip eksik yazdığı için ban yemiştim. O bandan sonra virgülü bile eksik mesajı raporluyordum. Siz yapmayın ama. (!) Genişletmek için tıkla... Moderatör olduğun için sana soruyorum. Simdi benim boyle yazmam ban sebebi degil mi? Turkce harf zorunlulugu yok dediler de, ban yeme ihtimalim var mi boyle?