Bir konuda Technopat yeni açılmış olsaydı neler yazılırdı?, demişlerdi.
Ben de şunu yazmıştım. ''Seni lanet pislik, konuya sistem bilgilerini koymazsan nasıl cevap verebiliriz?''
Hatta altına bilgilendirme yazmıştım. Sanırım ''temsilidir'' gibi bir şeydi yazdığım. Daha sonra uygunsuz üslup cezası yedim
https://www.technopat.net/sosyal/konu/cyberpunk-2077-sistem-gereksinimleri-nedir.1075053/ Mobil cihaz üzerinden yukarıdaki konuya giriş yaptığımda, arkadaşın konusunda sadece "Sistemim kaldırır mı?" yazıyordu. Ben de bunun ekran görüntüsünü alıp mizahi bir şekilde sistemini belirtmesini ima...
Siyaset yasak diye biliyorum, ondan olabilir. Hatta bazı konularda siyasetle alakasız konuları siyasete çevirenler olunca rapor ediyorum ve ceza yiyorlar, sanırım yasak.
NOT: Raporumun mesajlarda bahsi geçen taraflar (muhalefet veyahut devlet farketmez...) kullandığı için değil, genel olarak siyasete girdiği için raporladım.
Siyaset yasak diye biliyorum, ondan olabilir. Hatta bazı konularda siyasetle alakasız konuları siyasete çevirenler olunca rapor ediyorum ve ceza yiyorlar, sanırım yasak.
NOT: Raporumun mesajlarda bahsi geçen taraflar (muhalefet veyahut devlet farketmez...) kullandığı için değil, genel olarak siyasete girdiği için raporladım.