Yemek düzeni nasıl ayarlanır?

Worldd

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
15 yaş 68 kilo 172 boy erkeğim öncelikle, sabah sadace kahvaltı yapıp işe gidiyorum geneldede 5 6 gibi eve geliyorum akşam yemeği yiyorum 2 öğün yani sadace. Günlük almam gereken kalori miktari 2180 kalori 500 kalori acik yaratarak 1680 kalori almam gerek yağ yakma hedefim bu yonde en azından fakat pazar gunleri disi(izin günüm) bunu saglayamiyorum. Sabah aksam 840 kalori alamıyorum evde de fazla yiyecek bir şey olmuyor her gün 3 4 gun 30dk kardiyo mu yapiyorum suyumu iciyorum fakat yemek sorununu bir turlu cozemedim ne yapmalıyım?

Günde sadece 2 öğün ve düşük kalori almak uzun vadede zor olur ama ara öğünlerle protein ve sağlıklı atıştırmalıklar eklemeyi,pazar günleri için de sağlıklı alternatifler planlamayı deneyebilirsin. Ayrıca,yemek hazırlığı yaparak evde kolayca ulaşabileceğin besinler bulundurmak faydalı olur.

Günde sadece 2 öğün ve düşük kalori almak uzun vadede zor olur ama ara öğünlerle protein ve sağlıklı atıştırmalıklar eklemeyi,pazar günleri için de sağlıklı alternatifler planlamayı deneyebilirsin. Ayrıca,yemek hazırlığı yaparak evde kolayca ulaşabileceğin besinler bulundurmak faydalı olur.
Çalışırken yemek yemiyorum aslında yiyorum ama yeteri kadar degil. dedigim gibi sadace sabah ve aksam yiyebiliyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı