Yemek kartı ile yemek dışında şeyler alınabilir mi?

Anlaşmalı marketlerde geçiyor eğer orada fare satılıyorsa alabilirsin. Ama oyuncu faresinin satılacağı pek market olduğunu sanmıyorum.

Anlaşmalı yerlerde geçiyor olsa da oradaki her şeyi alamıyorsunuz. Mesela içki alınmıyor Ticket Kart ile. Bir ara onunla gıda olmayan bazı şeyler alınabiliyordu ama sonra kaldırdılar. Belki de tüm yemek kartları için kaldırmışlardır.

En iyisi Multinet geçen bir yere gidip sormanız veya Multinet'i arayıp sormanız.

Anlaşmalı yerlerde geçiyor olsa da oradaki her şeyi alamıyorsunuz. Mesela içki alınmıyor ticket kart ile. Bir ara onunla gıda olmayan bazı şeyler alınabiliyordu ama sonra kaldırdılar. Belki de tüm yemek kartları için kaldırmışlardır.

En iyisi multinet geçen bir yere gidip sormanız veya Multinet'i arayıp sormanız.

Tanıdıgım birkaç kişi kasiyerlerle konuşup bunu ayarlıyordu. Örneğin multinet ile alınamayan 50TL'lik ürün alacak, önce gidip 50TL'lik gıda lıyor iade edip diğer ürün ile değiştiriyorlardı. Tabi şu an ne durumda bilmiyorum.

O tip hileler yapılabilir. Biz aylık market alışverişini yapıp Ticket'tan geçmeyen ve kartın bakiyesinin bittiği durumlarda nakit ödeyerek hallediyorduk.
Tanıdık varsa o şekilde de yapabilir tabii.

Ya zaten aslında bunlara bile gerek kalmadan bir tanıdıga "kanka senin market alışverişini benim kartla yapalım sen parayı markete değil bana ver" diyerek hiç hile hurdayla ugraşmadan direk nakiti alıp, istenilen ürün alınabilir. Bir de şu var illa yemek için para harcayacaksın multinet ile başka ürün alırsan gıdayı nakitle alacaksın, hiç hile hurda ile ugraşmadan gıdayı multi ile al nakit ile ihtiyacını karşıla :D.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı