Yemek sonrası uyuma ve yağlanma endişesi

Bi deneyeyim o zamanda göğüs biceps çalışım ertesi gün omuz bacak yapayım dimi ? Yoksa sırt- arka kol girersem 48 saat içinde kol 2 defa çalışmış oluyor.
Günde biraz antreman yap sınav çek koş bişey yap o zaman kilo almazsın

amaç zaten kilo almak kas kütlesi olarak ? Gece yemek sonrası (2 saat) uyku yağ olarak dönermi endişesi vardı.
Kilo alman ztn yağlanman demen yağlanmaktan korkuyorum diyorsun anlamadım ne istiyon knk

Kilo alman ztn yağlanman demen yağlanmaktan korkuyorum diyorsun anlamadım ne istiyon knk
Kankam 2 türlü bulk var bi herşeyi yersin yağlanarak alırsın cleande ise az yağlanarak %1-3 arası alırsın ama kas kütlesi daha çok olur ben clean yapıyorum bahsettiğim olay yüzünden bana ekstra yağ olarak dönermi diye sordum zaten cevabını aldım.

Sorun olmaz ama sırtta çok ağır girmeyip ön kola da enerji bırakabilirsiniz.

Sorun olmaz ama sırtta çok ağır girmeyip ön kola da enerji bırakabilirsiniz.
Şöyle yapsam sıkıntı olurmu peki göğüs- önkol çalıştım ertesi günmü sırt- arka kol çalışayım yoksa 2. Gün omuz-bacakmı koyayım çünkü önkol çalışırsam ertesi gün sırt çalışırken aktif oluyor dinlenmiş oluyormu o zaman ? Yoksa şuanki sistemden devammı edeyim göğüs-arka sırt-önkol

Şu anki sistemden devam et. Omuz çalıştıktan sonra en az 1 gün, tercihen 2 gün dinlen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…