Yemek yememe rağmen sıskayım

Hnezx

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. 15 yaşına gireceğim ama halen daha kilom çok az boyum 161 kilom 40'Ti 45'e çıkardım ama daha da geçemedim bu kiloyu arada 1 kilo artıyorum ama bir türlü geçemiyorum 50-55 kilo olmak istiyorum. Günde genellikle sabah 2 tost öğlen 5 gibide bir tavuk döner biraz da patates falan yiyorum. Günde yemek yemeden önce de kola gofret cips falan yiyorum. Akşamda bazen tost yiyorum veya abur cuburlarla doyuyorum ama kilo yok iyi yediğimi düşünüyorum ama böyle durum bana öyle geliyor herhalde.

Şeker hastası olduğundan şüphelenmek yerine vücuduna daha da mı çok abanmayı tercih ediyorsun?
Bİr doktora görün lütfen.

@DoktorBey19

Şeker hastası olduğundan şüphelenmek yerine vücuduna daha da mı çok abanmayı tercih ediyorsun?
Bir doktora görün lütfen.

@DoktorBey19

Kan değerlerimde bir sıkıntı yok diyetisyene gittim ekmek ye dedi bende hiç ekmek yemiyorum ama kımalı yumurta menemen falan Full ekmeklen yerim.

Bir doktora görün lütfen.

@DoktorBey19

Bir de sürekli spor yapıyorum sabah akşam bisiklet sürerim Trabzon'da yaşıyorum yaşadığım yerdeki her yeri gezerim bayırları çıkarım günlük en az 100 şınavım var boksa gidiyordum bıraktım vucüdüm fena değil biraz daha büyük durmak istiyorum şeker hastası kan tahlilinde çıkmazmı.

Tahminimce çok spor yaptığınızdan bisiklet sürdüğünüzden dolayı aldığınız kiloyu geri veriyorsunuz.

Bende 2 senedir 110 da sabitim. 1.93 oldugum için fiziksel olarak iyi duruyorum gene ama bir 95 olsam iyi. Kilo alamayan görünce de anlam veremiyorum

Hocam pek sağlıklı beslenmiyorsunuz gibi geldi bana. Ve 2 öğün yemek yiyorsanız ve spor yapıyorsanız. Yetersiz kalmaz mı?

Demekki az yiyorsun 2 tostu 4 tost yap günde en az 3 paket cips gofret ve tavuk ile duba gibi olursun 3 aya.

Çok fazla yemek yemek kilo aldırmaz veya sağlıklı bir şekilde aldırmaz. Düzenli ve sağlıklı besinler ye. Protein ağırlıklı beslen. Gerekirse de bir doktora görün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…