Yemek yerken kendimi nasıl tutabilirim?

Jagxer

Centipat
21 yaşındayım ve 134 kiloyum. Kendimi tutamıyorum. Sürekli yemek yiyorum. Aşırı bir şekilde. Akşam yemeğinde 2 somun ekmek yiyorum neredeyse. Sabahları 2 bazlama yiyorum. Günde 2-3 elmalı soda içiyorum. İlaç kullanıyorum ve doktor bu ilaçlar iştah açan ilaçlar dedi. Kendim engel olamıyorum. İlaçları kesme gibi bir durum yok. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

İlk olarak her acıktığında çok su içmeni tavsiye ederim yanında sürekli 1.5 litrelik su şişesi bulundur 2. olarak kendini dizginlemen gerekiyor. Bahaneler ile hiçbir yere varamazsın.

Yemek olarak yulaf yemeni öneririm hem çok tok tutuyor hem de uzun süre acıkmazsın ayrıca sodaları sade iç şekerli soda içme ve arkadaşın dedigi gibi sürekli su iç.

Ve şey söylemek isterim ne kadar şeker tüketirsen o kadar hızlı acıkırsın bir süre şekerli yiyecekleri / içecekleri bırak acıkma hissin azalacaktır.

Metabolitik bir sorunun olabilir. Profesyonel bir destek al, diyetisyene başvur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…