TrayinG_E Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 434 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #1 Bir ürün aldım ama sipariş iptal mi oldu falan göremiyorum. Nasıl yapabilirim? Bildirim falan mı geliyor acaba? Ama hiçbir şey gelmedi ki. Takip de yapamıyorum.
Bir ürün aldım ama sipariş iptal mi oldu falan göremiyorum. Nasıl yapabilirim? Bildirim falan mı geliyor acaba? Ama hiçbir şey gelmedi ki. Takip de yapamıyorum.
Çözüm Doin 5 Temmuz 2021 Yemeği sipariş ettiğinizden emin misiniz? Restoranın tahmini getirme süresi gözükmüyor mu? Canlı desteğe de bağlanabilirsin. Ekran görüntüsü atarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz.
Yemeği sipariş ettiğinizden emin misiniz? Restoranın tahmini getirme süresi gözükmüyor mu? Canlı desteğe de bağlanabilirsin. Ekran görüntüsü atarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz.
Doin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 2.004 Makaleler 2 Çözümler 28 5 Temmuz 2021 #2 Yemeği sipariş ettiğinizden emin misiniz? Restoranın tahmini getirme süresi gözükmüyor mu? Canlı desteğe de bağlanabilirsin. Ekran görüntüsü atarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz. Artı 0 Eksi Çözüm
Yemeği sipariş ettiğinizden emin misiniz? Restoranın tahmini getirme süresi gözükmüyor mu? Canlı desteğe de bağlanabilirsin. Ekran görüntüsü atarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz.
omersrn71 Hectopat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 353 Çözümler 6 Yer Dünya 5 Temmuz 2021 #3 Son siparişler var ya, işte oradan kaybolursa iptal olmuştur. Bir de sağ altta canlı destek var. Oraya tıklarsan siparişlerini görürsün. Artı 0 Eksi
Son siparişler var ya, işte oradan kaybolursa iptal olmuştur. Bir de sağ altta canlı destek var. Oraya tıklarsan siparişlerini görürsün.
Selcuku Kilopat Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 134 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #4 Yemeksepeti canlı destek var oraya yazacaksın o zaman. Artı 0 Eksi
B BadcharmelON Centipat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #5 bi destek hattını ara kontrol et uygulamadan göremezsin Artı 0 Eksi
2 212374 Kilopat Katılım 21 Mayıs 2018 Mesajlar 2.949 Çözümler 10 5 Temmuz 2021 #6 İptal edilirse mail geliyor. Artı 0 Eksi
ArdaMert Kilopat Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 2.409 Makaleler 2 Çözümler 5 5 Temmuz 2021 #7 Arıyorlar iptal edildiğinde. Artı 0 Eksi
KS KS TrayinG_E Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 434 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #8 Kuzey Ulu dedi: Yemeği sipariş ettiğinizden emin misiniz? Restoranın tahmini getirme süresi gözükmüyor mu? Canlı desteğe de bağlanabilirsin. Ekran görüntüsü atarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... omersrn71 dedi: Son siparişler var ya, işte oradan kaybolursa iptal olmuştur. Bir de sağ altta canlı destek var. Oraya tıklarsan siparişlerini görürsün. Genişletmek için tıkla... Selcuku dedi: Yemeksepeti canlı destek var oraya yazacaksın o zaman. Genişletmek için tıkla... BadcharmelON dedi: Bir destek hattını ara kontrol et uygulamadan göremezsin. Genişletmek için tıkla... ArdaMert dedi: Arıyorlar iptal edildiğinde. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hepinize çözümleriniz için iyi günler. Artı 0 Eksi
Kuzey Ulu dedi: Yemeği sipariş ettiğinizden emin misiniz? Restoranın tahmini getirme süresi gözükmüyor mu? Canlı desteğe de bağlanabilirsin. Ekran görüntüsü atarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... omersrn71 dedi: Son siparişler var ya, işte oradan kaybolursa iptal olmuştur. Bir de sağ altta canlı destek var. Oraya tıklarsan siparişlerini görürsün. Genişletmek için tıkla... Selcuku dedi: Yemeksepeti canlı destek var oraya yazacaksın o zaman. Genişletmek için tıkla... BadcharmelON dedi: Bir destek hattını ara kontrol et uygulamadan göremezsin. Genişletmek için tıkla... ArdaMert dedi: Arıyorlar iptal edildiğinde. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hepinize çözümleriniz için iyi günler.