Yemeksepeti'nde 40 TL indirim bugu kullanmak

Yoo. Daha açığı kullanmamış ki? Ek olarak tehdit etmeyecek. "Ben siber güvenlikçiyim, XX ücret karşılığında bu açığı söylerim" diyecek. Bence bu bir tehdit değil.

Daha durun, belki yemek sepetinin bildiği bir açık olabilir. Arkadaş aynı açığı Trendyol'da denediğini ve uyarı yediğini söyledi, yani Trendyol açığı biliyor ama belli ki düzeltemiyor.
 
Daha durun, belki yemek sepetinin bildiği bir açık olabilir. Arkadaş aynı açığı Trendyol'da denediğini ve uyarı yediğini söyledi, yani Trendyol açığı biliyor ama belli ki düzeltemiyor.

Trendyol uyarı verdi diye açığı biliyor olmaz ki? Açığı bilselerdi hızlıca düzeltirlerdi. Önemli bir açık çünkü. Uyarının sebebi, olağandışı hareketten dolayıdır. Mesela sınırlı bir indirimi üst üste 2 kere kullanırsan sistemin dikkatini çeker. O yüzden uyarı almıştır. Açık olsa hızlıca düzeltilirdi.
 
Hocam en zararsiz yolu bence bir mail AC bir tane de telefon numarasi bul.(anne baba akraba vs) oradan ilk indirime hep 40 TLni al biz abimle boyle yapiyoruz belki 100'den fazla hesap actik Yemeksepeti marketin indirimini de alirsin.
Hangi cihazdan yapıyorsunuz hocam? Numara var cihaz yok :D Aynı cihazdan verince de kullandırtmıyor daha kupon.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı