Merhaba. 3 gün önce yeni bir bilgisayar aldım ve League of Legends adlı oyunda arayüzün koyu kısımlarında atacağım gibi görüntüsel bozulma ve titreme meydana geldi. Bu sorun sizce neden oluşmuştur? Bilgisayarı İtopya'dan hazır sistem halinde aldım. YouTube videolarında da arkaplana dikkat edince gözüküyor onun harici FPS olarak bir sorunum benzeri bir durum yoktur.
Dosya Ekleri
WhatsApp Görsel 2025-06-02 saat 21.41.02_6d4a1639.jpg
Naraka da aynı sorun var ise ve bu genel bir sorun ise, anakartın genel üretim sorunu olabilir. Teknik servise götür. Sorun yüksek ihtimalle anakartta. Aklıma şuan başka bir şey gelmiyor.
Naraka da aynı sorun var ise ve bu genel bir sorun ise, anakartın genel üretim sorunu olabilir. Teknik servise götür. Sorun yüksek ihtimalle anakartta. Aklıma şuan başka bir şey gelmiyor.
Hocam 8 gündür ürünüm gidecek bilmiyorum bilerek mi 14 gün süresini doldurmaya mı çalışıyorlar ama senelerdir ortağı olan ups kargoya verdiğim kod ile Ankara’ya göndermişler pcyi artık ful değişim yaparlar diye umuyorum parçaya zarar gelirse.Tabi işin esprisi ama bu kafada sorun yok diye bile yollarlar. Bakalım yorulucam ülkedeki herkes yoruyor.İtopyadan alışveriş yapmayın.Benim uyarım
Yok ya reis insanın belli süreden sonra ruhu sıkılıyor salıyor uğraşmaya değmez.Kaç kere patladım itopyayla konuşurken ilgisizlikleri ortada böyle idare edicez.