Yeni Acer E5-774G-53XE Alınır mı?

CrossBench

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Epeydir Hepsiburada'da dolaşmıyorum diye az önce girdim ve yeni bir ürün gördüm.
Acer marka, E5-774G-53XE modeli var. Bilgisayarda dikkatimi çeken şey 7. nesil işlemci yazılmış. Bir yanlışlık varsa da ben anlayamadım. GTX 950M mevcut bilgisayarda. 6 GB DDR 4 RAM mevcut. 128 GB SSD bile eklemişler. RAM keşke 8 olsaydı fakat boş slot varsa sıkıntı yok. Ekranı 1920x1080 ve 17,3 inc.

1 TB hard disk var fakat kaç RPM olduğunu yazmamışlar. Acer markaya yanaşmıyor kimse fakat bu fiyata bundan iyi de yok. Ben ürünün linkini atıyorum ve yorumlarınızı bekliyorum. Hayırlı günler herkese. :)

Son düzenleme:
Gtx olmuyor mu peki o?

sanıyorum haklısın, ben de 1920x1080 ve 17" olsun isteğindeyim ve bu cihaz açık ara en iyi alternatif gibi duruyor. Gün içerisinde almayı planlıyorum. Çizim işlerinde AUTOCAD programı için kullanacağım. yeterli gibi gözüküyor. x550vx deki işlemci hızlı ama 35watt güç tüketimine sahip HQ modeli, bunda U yani düşük güç tüketen işlemci sınıfında. uzun süreli çalışmalara daha uygun gibi... 1 haftadır ondan ona ondan ona zıplıyorum, artık yeter diye alıp geçmeyi düşünüyorum. SSD olması da cezbedici bir konu tabi...

Acer Aspire E5-774G-78NA (GeForce 940MX GDDR5) Notebook Review

burada donanımı başka bir model için inceleme mevcut, kasa, klavye ve ekran için olumsuz bir yorum yok.

sanıyorum haklısın, ben de 1920x1080 ve 17" olsun isteğindeyim ve bu cihaz açık ara en iyi alternatif gibi duruyor. Gün içerisinde almayı planlıyorum. Çizim işlerinde AUTOCAD programı için kullanacağım. yeterli gibi gözüküyor. x550vx deki işlemci hızlı ama 35watt güç tüketimine sahip HQ modeli, bunda U yani düşük güç tüketen işlemci sınıfında. uzun süreli çalışmalara daha uygun gibi... 1 haftadır ondan ona ondan ona zıplıyorum, artık yeter diye alıp geçmeyi düşünüyorum. SSD olması da cezbedici bir konu tabi...

Acer Aspire E5-774G-78NA (GeForce 940MX GDDR5) Notebook Review

burada donanımı başka bir model için inceleme mevcut, kasa, klavye ve ekran için olumsuz bir yorum yok.

Ram 6. Yükseltilebilir mi onu düşünüyorum. Eğer alırsan yorumlarını beklerim. :)

Şahsen ben bu fiyata aynı ekran kartına sahip Asus varken gidip Acer almam. Acer'ın hiç iyi bir yeri yok bende.

Bu özelliklere Asus'ta bu fiyat olmaz. Hem FHD hemde 17 inc. Üstelik SSD var.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı