Kütüphaneyi nasıl açacağımı çözemedim browser'dan giriyorum. Mac'e kuramadım Epic Games'i.Kütüphaneyi açtığında oyun gözükmüyor mu?
Hocam browser'dan giriyorum Mac'e kuramadım Epic Games'i.Oyunların yüklü olduğu klasöre grip oradan oyun dosyaları varsa silebilirsin bir de epik aç kapa yapabilirsin.
Hesap ayarlarında Satın alım geçmişi gibi bir yer vardır, orada WWZ görüyorsan kütüphanendedir. Mac'e kurarken bir sorun yaşıyorsan onun için ayrı konu açabilirsin, Mac'i bilmiyorum.Kütüphaneyi nasıl açacağımı çözemedim browser'dan giriyorum. Mac'e kuramadım Epic Games'i.
Oraya baktım yok. Zaten hesabı yeni kurdum. Bu bir oyun DLC'si falan da acaba ana oyunu mu almak lazım diye düşündüm ama bir şey bulamadım. Bir fikriniz var mıdır?Hesap ayarlarında Satın alım geçmişi gibi bir yer vardır, orada WWZ görüyorsan kütüphanendedir. Mac'e kurarken bir sorun yaşıyorsan onun için ayrı konu açabilirsin, Mac'i bilmiyorum.
Epic Games hediye vermiş olabilir. Yine de istemciyi kurup kütüphaneye bakmak lazım. Oyun oynayacaksan zaten istemciyi kurman lazım önce.Oraya baktım yok. Zaten hesabı yeni kurdum. Bu bir oyun DLC'si falan da acaba ana oyunu mu almak lazım diye düşündüm ama bir şey bulamadım. Bir fikriniz var mıdır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.