Yeni adreste altyapı yok, neler yapmam gerekiyor?

gsbs1995

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar, iyi akşamlar. Taşındığımiz yerde Telekom yok. Müşteri hizmetleri de onayladı bu durumu ve "6 ay dondurma işlemi yapabiliriz isterseniz alt yapı çalışmalari devam ediyor." dedi. Bu sürede ücret yansıtılmaz fakat varsa Tivibu veya modem tarzı şeyler bunlara ücret çıkar dedi.

Ben şimdi nasil yol izlemem lazım tecrübeli bilen kişiler yardım edebilir mi?

Not: Bulunduğum evde şu an başka firma var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alt yapı yoksa yapacak bir şey yok maalesef. Ben Türknet kullanıyorum paket 100mbite kadar destekliyor benim kullandığım 4mbit. Sözde geliştiriyoruz falan diyorlar ama bir şey yaptıkları yok. El mahkum mecbur kullanıyorum. O parayı verip de bu hızı almak çok koyuyor tabiki.

Altyapı var fakat Telekom yok.

turkcell bir interneti vardı sanki taşına bilir tam olarak düzgün hatırlamıyorum sen yazınca geldi aklıma sınırsız internet takıyorsun kullanıyorsun öyle bir şeyi vardı sanki sen bir turkcell soruştur

Bizdede altyapı yok direkten bağlı. Ama TürkNet'in sitesinde 35Mbps görünüyor Telekom altyapı yok diyor ne yapacağımız şaşırdık .

bir de uydu net var kullanbir de uydu net var kullanıcıları gayet memnun bir de ona baş vuru yap bazı şeyler yavaş yavaş aklıma geliyor ıcıları gayet memnun bir de ona baş vuru yap bazı şeyler yavaş yava

Türk Telekom yoksa nasıl diğer şirketler var anlayamadım.(Tabii ki diğer şirketlerin fiber altyapıları olabilir ama ADSL bakımından hepsi Türk Telekom dan alıyor)
Telekom nasıl yok anlamadım. Altyapıyı çeken zaten Türk Telekom. Eğer Türk Telekom hizmet vermiyorsa başka firmalara bak.
Turkcell fiber ve kablonet var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…