Cayma bedeli bize de var.sen şöyle yap uydu yani kablo neti ara onaylıyorlarsa hemen yaparız derse şimdi senin alt yapı olmadığı için cayma bedeli var cayma kullan çık türktelekom dan keşke biz de öyle seçenek olsa Türk Telekomu hiç sevmiyorum
Cayma bedeli bize de var.sen şöyle yap uydu yani kablo neti ara onaylıyorlarsa hemen yaparız derse şimdi senin alt yapı olmadığı için cayma bedeli var cayma kullan çık türktelekom dan keşke biz de öyle seçenek olsa Türk Telekomu hiç sevmiyorum
Superonline ya da KabloNet'e geç hiç uğraşma.Sözleşme devam ediyor ve altyapı yok dediler.Ne yapacağım konusunda yardım almak için yazdım.
Ne uğraşıyorsun geç kablo neteTürk Telekom'u başına bela mı alacan.
Turkcell fiber ve Kablonet var.
Aynen Türk Telekom unda almadığını forumda görmüştüm.Kablonet varsa Türk Telekom'u düşünmeyin bile. 3-4 yıl önce Telekom'dan Kablonet'e geçtim, sinir sistemim rahatladı. Alın 100 Mbps paketini, keyfinize bakın. Alt yapı yoksa cayma bedeli ödenmiyor diye biliyorum. Yanlış yönlendirmek de istemiyorum, internette örnekleri vardır. Ailemin yeni taşındığı yerde Telekom alt yapısı yok. 3 ay dondurup alt yapı gelmeyince iptal etmişler. Cayma bedeli ödememiş ailem. Taahhütün bitmesine 6 ay civarı vardı. Mecburen Superbox kullanıyorlar şu anda.
Kablonet kullanırken yeni taşındığınız adreste Kablonet alt yapısı olmaması durumunda cayma bedeli ödemeden aboneliğin iptal edildiğini biliyorum. Umarım Telekom için de geçerlidir bu durum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.