Yeni aldığım bilgisayar kendiliğinden reset atıyor ve mavi ekran veriyor

Erdo1

Hectopat
Arkadaslar herkese merhaba. Teknobiyotik'den topladigim bilgisayarima zar zor Windows 10 kurabildim, kurarken zaten hep bir hata ile karsilastim. Kafayi yemek uzereyim. Tam oldu derken biraz vakit gecirmeme ragmen bilgisayar kendi kendine yeniden baslayip mavi ekran cikiyor ekranda. Cihaziniz bir sorunla karsilasti diyor. Yardimlarinizi bekliyorum, simdiden tesekkurler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam cok tesekkur ederim ama soyle söyleyeyim size‚bugun SSD'yi eski bilgisayara takip format attim ve sonra yeni sisteme taktim. Ekran kartini Driver yukleyene kadar bir sorun yoktu tam yukledim yuklenirken mavi ekran hatasi cikti.

Evet hocam gidip gelme bir kere oldu rehset atti zar zor Driver'i kurabildim sonradan fakat vakit gecirirken rehset atti tekrar yani dusundugum sey ekran kartindan kaynaklaniyor ekran karti modeli ise BIOSTAR Radeon RX570 8 GB.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı