Yeni aldığım S22 One UI 6.0 ile geldi

Hylex

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
N11.com sitesinden satın aldığım S22'yi kargosunu açtıktan sonra ayarlardan yazılımına baktığımda One UI 6.0 sürümünde olduğunu fark ettim. Çok saçma geliyor çünkü S22 One UI 4.0 ile gelen bir telefon ve aynı telefona sahip arkadaşımda da olması gerektiği gibi 4.0 ile gelmişti. Neden böyle bir şeyle karşılaşıyorum acaba? Telefon kurulum sürecinde mi güncelledi diye düşünüyorum ama hiç yeniden başlamadı yani güncelleme olsa fark ederdim.

N11.com sitesinden satın aldığım S22'yi kargosunu açtıktan sonra ayarlardan yazılımına baktığımda One UI 6.0 sürümünde olduğunu fark ettim. Çok saçma geliyor çünkü S22 One UI 4.0 ile gelen bir telefon ve aynı telefona sahip arkadaşımda da olması gerektiği gibi 4.0 ile gelmişti. Neden böyle bir şeyle karşılaşıyorum acaba? Telefon kurulum sürecinde mi güncelledi diye düşünüyorum ama hiç yeniden başlamadı yani güncelleme olsa fark ederdim.
Yeni üretilen bir cihaz olabilir.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240830_133237_Chrome.jpg
    Screenshot_20240830_133237_Chrome.jpg
    63,2 KB · Görüntüleme: 46

Bence kurulum esnasında güncellenmiştir güncelleme kontrolü yapılıyor.

Çalışmasında veya cihazda bir sorun sıkıntı yoksa kullanın gitsin hocam ne olacak.

Şu an hiçbir sorun yok evet, doğal olarak bir korku oluştu. Sıfır ürünü kullanıp güncelleyip tekrar paketlemişler gibi geldi. (Sırf yeni sürüm ile kutudan geldiği için)

Bence kurulum esnasında güncellenmiştir güncelleme kontrolü yapılıyor.

One UI 6.0'dan 6.1'e güncellenen 5-10 dakika bekletti ama kurulum yaparken hiç güncelleme yapmadı ya da yeniden başlamadı hatta kurulum süresi 5 dakika falan sürdü Smart switch vesiare ile.

Şu an hiçbir sorun yok evet, doğal olarak bir korku oluştu. Sıfır ürünü kullanıp güncelleyip tekrar paketlemişler gibi geldi. (sırf yeni sürüm ile kutudan geldiği için)

One UI 6.0'dan 6.1'e güncellenen 5-10 dakika bekletti ama kurulum yaparken hiç güncelleme yapmadı ya da yeniden başlamadı hatta kurulum süresi 5 dakika falan sürdü Smart switch vesiare ile.

Kutunun kapalı kutu ciihazın sıfır olduğundan emin misiniz peki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı