Çözüldü Yeni alınan 2400G sistem çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Melihduan

Centipat
Katılım
8 Ağustos 2019
Mesajlar
32
Daha bugün kargodan yeni aldık her şeyi.
Anakartım B350M PRO VDH ve CPU EZ Debug LED'i yanıyor. İlkten PSU'dan şüphelendim ama başka bilgisayarda PSU'yu denedim fakat PSU çalışıyor. Normalde anakart 2400 MHz OC ilen 3200'e çıkıyor, ben de 3200 MHz RAM aldım acaba ondan mi? ( Bu arada uzay sistem demedim olmadı)
Sistem;
RAM: Patriot Viper steel 8 GB 3200MHZ (1X8)
Işlemcı: R5 2400G
Anakart: B350M PRO VDH 2400MHZ+OC 3200 MHz
PSU: Dark force series 500W
Ekran kartı: Şuanlık MSI R7 250 2 GB 128 Bit
Bu arada 3 monitörde bir de HDMI (televziyonda) denedim olmadı yardımcı olursanız sevinirim.
RAM: Patriot
PSU'da Dark.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
4+4 pin CPU kablosu takılı kesinlikle 6+2 ilen karıştırılmadı. Sorun devam ediyor. Bir de BIOS güncellemesi nasıl yapılıyor?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS güncellemesi nasıl yapılıyor?
1.nesil Ryzen işlemci gerekli. Anakartı aldığın yere yaptırman gerekiyordu. Sağda solda 1.nesil Ryzen işlemciye sahip arkadaş veya bakkal bilgisayarcı bulmalısın. A320, B350 ve X370 anakartlar BIOS güncellemesi olmadan 2.nesil Ryzen işlemcileri desteklemez.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı