Yeni alınan AOC Q27G4XF monitörde koyu parlamalar oluyor

ege bartu

Decapat
Monitör
AOC Q27G4XF
Geçen hafta aldığım AOC Q27G4XF Fast IPS monitörde arasıra oyundan değilken ya da oyunda yükleme ekranındayken şöyle koyu renkler parlayıp sönüyor. Bunun nedeni nedir monitörde bir sıkıntı mı var? Ara sıra yapıyor sonra başka bir yere tıkladığımda geçtiğinden dolayı çok umursamamıştım ama dün videosunu çekince biraz korkmaya başladım.

Bir yere tıkladığımda ya da oyun yükleme ekranlarında sabit kalınca yapıyor, sonra başka bir yere tıkladığımda ya da yükleme ekranı bitince parlama kesiliyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Başka bir hdmi yada dp kablosu varsa öncelikle bağlayıp kontrol edin. Sorun devam ediyorsa muhtemelen monitörün bir sorunu vardır.

Başka bir hdmi yada dp kablosu varsa öncelikle bağlayıp kontrol edin. Sorun devam ediyorsa muhtemelen monitörün bir sorunu vardır.
Hocam monitörde çok nadir oluyor denedim içinden çıkan 2 kabloyla da ama sorun şuanda hiçbir kabloda yok gibi başka bir nedeni olmalı diye düşünüyorum sadece koyu renklerde böyle yapıyor diye.

Açıkken bahsettiğim açık renklerde parlama, titreme problemi oluyordu. Kapatınca düzeldi.

Bende bu monitörün aynısından satın aldım. Dün ilk kurduğum da o anlık parlamalar bende de oluyordu. AC Mirage oyunun da. Şu anlık sıkıntı yok. Ama içinden çıkan HDMI ve DPI kablosu çok kalitesiz. Renkleri doğru vermediğine adım kadar eminim. https://www.amazon.com.tr/dp/B07HL336L2?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1 bu kabloyu satın aldım. Büyük ihtimalle pazartesi elime ulaşır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı