Yeni alınan bellekler görüntü vermiyor

mavikurt08

Centipat
Daha fazla  
8 + 8 GB RAM kullanıyorum DDR4 3200 MB CL 16 aynı değerlere sahip 8 + 8 daha aldım bilgisayarıma taktım ama takınca bilgisayarı görüntü gelmiyor çıkartınca tekrardan görüntü geliyor. yardımcı olur musunuz RAM'lerin takarken bilgisayarı fişten çıkarmıştım. Anakartım B550M a ASUS.

8 + 8 GB RAM kullanıyorum DDR4 3200 MB CL 16 aynı değerlere sahip 8 + 8 daha aldım bilgisayarıma taktım ama takınca bilgisayarı görüntü gelmiyor çıkartınca tekrardan görüntü geliyor. yardımcı olur musunuz RAM'lerin takarken bilgisayarı fişten çıkarmıştım. Anakartım B550M a ASUS.
Çıkartınca tekrardan görüntü geliyor derken? Ya aldığınız RAM bozuk veya tam takamıyor olabilirsiniz. Taktığınız slotları kulak çöpü yardımıyla temizleyip tekrardan deneyin. Bellekleri tam hizaladığınız zaman her iki yandan bastırın. Çıt diye ses gelirse oturmuştur yerine.

Aynı değerlere sahipse sunucu ram olma ihtimali var. O nedenle çalışmıyor olabilir. İkisi de bozuk gelecek hali yoktur diye düşünüyorum. Tek tek denedin mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı