Yeni Alınan Bilgisayar Açılmama ve Windows Kurulumu

kaandurgut

Hectopat
Merhaba arkadaşlar Teknobiyotik'den yeni bir bilgisayar aldım. Windows kurulumu 70 TL çok pahalı olduğu için seçmedim. Şimdi bilgisayarı bana gönderdiler kırılmasın diye ekran kartını monte etmemişler ekran kartını yapabildiğim kadar kendim taktım videoları izleyerek. Şimdi bilgisayara HDMI bağlıyorum öbür tarafını da monitöre bağlıyorum ama BIOS ekranı falan gelmiyor no signal yazıyor. Ne yapmalıyım ekran kartını tam oturtamadığımdan dolayı mı böyle yoksa başka bir şey mi yapmalıyım?

Anakartım
ASRock B450M-HDV R4.0

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ekran kartını iyice oturtup vidalarını sıkıladığınızdan ve ekran kartı güç bağlantısının yapılı olduğundan emin olun. Kasanın diğer bileşen ve kablolarının eksiksiz takılı olduğundan emin olun. Anakart güç girişi takılı mı? HDMI kablosunu anakart değil ekran kartı çıkışına taktığınızdan emin olun. Güç düğmesine bastığınızda kasa tepki veriyor mu? İşlemci fanı, ekran kartı fanı vs. dönüyor mu?

Windows kurulumu için bu rehberden yardım alın.

Ekran kartını iyice oturtup vidalarını sıkıladığınızdan ve ekran kartı güç bağlantısının yapılı olduğundan emin olun. Kasanın diğer bileşen ve kablolarının eksiksiz takılı olduğundan emin olun. Anakart güç girişi takılı mı? HDMI kablosunu anakart değil ekran kartı çıkışına taktığınızdan emin olun. Güç düğmesine bastığınızda kasa tepki veriyor mu? İşlemci fanı, ekran kartı fanı vs. dönüyor mu?

Çözüm

Ekran kartina degil anakarta bagliyordum sorunu senin sayende cozdum tesekurler telefondan yazdigim icin cok hata yapiyorum bir de surekli ban yemesem cok guzel olacak 😄😄

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı