Yeni alınan bilgisayarda reboot and select Boot device hatası

Canpolat15

Centipat
Arkadaşlar bilgisayar elime ulaştı. Her şeyi taktım çalıştırdığımda dediğim hatayla karşılaştım. BIOS SSD'yi görüyor ve ilk sırada en son BIOS'a reset attım ve tekrar en baştaydi kontrol ettim ve yine aynı hatayı veriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bilgisayar elime ulaştı. Her şeyi taktım çalıştırdığımda dediğim hatayla karşılaştım. BIOS SSD'yi görüyor ve ilk sırada en son BIOS'a reset attım ve tekrar en baştaydi kontrol ettim ve yine aynı hatayı veriyor.

Widows kurulumu kontroleder misiniz.

Önünüze çıkan ekran bir hata değil. Anladığım kadarıyla hazır sistem almışsınız ve tahminimce işletim sistemi satın almadınız. Tercih ettiğiniz işletim sistemini kendiniz kurmanız gerekiyor.

Bu hataı Windows kurulu değilise alırsınız. Windows'u kurabiliriseniz kendiniz kurmayı deneyin. Yapamazsanız bilgisayarcıya 30 TL civarına yaparlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı