Yeni alınan bilgisayarda Windows 10 kurulu geldi ama lisanslı değil

Aernthas

Centipat
Daha fazla  
RAM
16gb
SSD veya HDD modeli
1tb m2
Ekran kartı
4060ti
Anakart
asus
İşlemci
i5 13f
Yeni aldığım bilgisayarda Windows 10 kurulu geldi ama lisanslı değil ben normalde USP'ye Windows'tan ücretsiz verilen Windows'u kuracaktım baktım kurulu göndermişler bir şey olmaz dedim her şeyi yükledikten sonra Windows'un lisans anahtarı istediğini fark ettim kendi USP'min içindeki Windows'u bilgisayarı sıfırlamadan kurmanın bir yolu var mıdır?

Yeni aldığım bilgisayarda Windows 10 kurulu geldi ama lisanslı değil ben normalde USP'ye Windows'tan ücretsiz verilen Windows'u kuracaktım baktım kurulu göndermişler bir şey olmaz dedim her şeyi yükledikten sonra Windows'un lisans anahtarı istediğini fark ettim kendi USP'min içindeki Windows'u bilgisayarı sıfırlamadan kurmanın bir yolu var mıdır?

Hocam aldığın yerde fredoos yazıyor mu idi.

Hocam bunu farklı kaydet deyip sonuna .bat yazın ve masaüstüne kaydedin ondan sonra BAT dosyasını açın ve bekleyin 2-3 dakika sonra etkinleştirilecek.

Dosya Ekleri

• activation.txt
    86 bayt · Görüntüleme: 28

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı