Yeni alınan bilgisayarın sürücü kurulumu nasıl yapılmalı?

Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni bir sistem aldım ve 2 gün icinde elime ulasacak. Ama hangi driverlari yüklemem gerektiğini bilmiyorum. Windows bazılarını kendisi yüklüyormuş ama ya güncel driverları yüklemezse? Böyle bir durum olabilir mi? Ya da yüklenmeyen sürücüleri nereden öğreneceğim? Sürücülere sürekli güncelleme geliyor mu? Yani driverları bir kere kurunca is bitiyor mu yoksa kontrol etmem gerekir mi?

Dosya Ekleri

• 20201214_204825.jpg
    20201214_204825.jpg
    85,5 KB · Görüntüleme: 77
Aygıt yöneticisi açılmalı ve ünlem işareti olan driverların kendi sitesinden (veya marka PC [ya da laptop] kullanıyorsanız marka sitesinden) indirmelsiniz. Örneğin ekran kartınız NVIDIA GTX 1060 ise Google amcaya "NVIDIA GTX 1060 driver" yazarak sonuca ulaşabilirsiniz.

Onu da Windows yükler mi yoksa benim kendim mi yapmam lazım? Ayrıca bu rapor için gönderdiğiniz program güvenilir mi? Yanlış anlamayın bilmediğim için soruyorumm.

Bazı driverları aygıt yönetici kendiliğinden halledebiliyor. Halledemediklerini (veya eski sürüm driver yüklediklerini) internetten manuel olarak indirebilirsiniz.

Sakın ama sakın driver booster gibisinden bir program kullanmayın. Lütfen her şeyi yapın ama bunu yapmayın

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı