Yeni alınan cihazda BIOS güncellemesi

Exupery

Centipat
Arkadaşlar herkese merhaba. Aldığım Lenovo Creator Edition Ideapad 5 dizüstü PC'yi aldım. Güncellemeler yaptı. Bir de BIOS güncellemesi (64) diye bir güncelleme var ama yanında da ünlem işareti yükleme gerekli yazıyor. Yani bu güncellemeden sonra format falan mı gerekli anlamadım yoksa direkt güncelleme yapıp PC'yi tekrar yeniden başlatacağız, düzelecek mi? Yardımcı olur musunuz? Anlamadım nedir. Zaman içerisinde gerçekleşen donanımsal değişikliklerin uyumlu olarak sistemde çalışmasını sağlamak amacıyla ya da yeni donanımın tanıtılabilmesi amacı ile yapılan yazılımsal güncelleme olduğunu biliyorum ama kafam karıştı.

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS güncellemelerinden sonra kaldığınız yerden devam edersiniz. Fakat herhangi bir program üzerinden BIOS güncellemesi yapmayı önermiyorum.

Şöyle anlatayım bütün güncellemeler yapıldı bilgisayar yeni olduğundan bir de ayriyeten hem orada hem de laptopun kendi Lenovo simgesi var ayarlar falan yapıyorsunya her PC'ye özel oradada aynı şekilde BIOS güncellemesi 64 eksik yazıyordü yanındada kırmızı ünlem ile yükleme gerekli yazısı var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı