Yeni Alınan Fan Anakartta Nereye Takılmalı?

Emre_54

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar kasam casper ın eski bir kasası. İçerisi alındığından beri temizlenmedi diyebilirim.
Geçen açtım kasayı ne var ne yok temizledim sonra kasanın önünde 2. Fanı takmak için yer olduğunu gördüm. Oraya 2 fanı taktım ama nereye takacağımı bilmiyorum anakartta. Fan için 1 adet yer var o da dolu. Bir de işlemci fanının takılı olduğu yer var tabi mecbur o da dolu. 2 fanın kablosunu nereye takabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasanın arkasına bak. Oralarda PSU'dan çıkan kabloların arasında fan girişleri olması lazım. Veya yoksa şuna benzer bir şey satın alabilirsin.
image.jpg

Fanların güç çıkışları nasıl? Eğer dediğin gibi anakarta giren 3 pin çıkışlı ise çoklayıcı al ya da molex çıkışı 3 pin e çeviren kablolar var. Boştaki bir kabloyu değerlendirebilirisn. İmkanın varsa bir resim at anakartın ve fan çıkışlarını gösteren. Daha net yardımcı olmaya çalışalım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı