Yeni alınan FreeDOS Acer Nitro v 15 cihaz Windows 11 kurarken hata alıyor

ibrhmycl

Zeptopat
Daha fazla  
Eski Windows 7 laptopumdan 32 GB flash belleğe Windows'un kendi sitesinden indirdiğim Windows 11'i Rufus programıyla kurdum fakat yeni aldığım laptopa kurulum yaparken bu hatayla karşılaşıyorum.

"[FAIL] could not locate 'efi\boot\bootx64.efi' [14] not found"​

Ne yapmam lazım.

Dosya Ekleri

• IMG_7975.png
    IMG_7975.png
    338 KB · Görüntüleme: 149
  • IMG_7973.jpg
    IMG_7973.jpg
    262,6 KB · Görüntüleme: 76
Son düzenleme:
Direkt Windows 11 yükleme medyası oluşturma programını kullansanıza ben öyle yapıyorum flash belleği seçiyorum kendisi formatlayıp ISO dosyasını hazırlıyor. YouTube Rufus ile UEFI nasıl Windows 11 kurulur yazıp ona bakın.

Direkt Windows 11 yükleme medyası oluşturma programını kullansanıza ben öyle yapıyorum flash belleği seçiyorum kendisi formatlayıp ISO dosyasını hazırlıyor. YouTube Rufus ile UEFI nasıl Windows 11 kurulur yazıp ona bakın.
Windows 7 bilgisayarım dosyayı açmıyor

Bir de Rufus'un Windows 7 için olan son Update'li sürümünü kullanıyorum eski olduğu için olabilir mi?

Dosya Ekleri

• IMG_7981.png
    IMG_7981.png
    292,9 KB · Görüntüleme: 75
Son düzenleme:
İndirdiğiniz ISO dosyasında eksiklik oluşmuş galiba, FDM veya IDM gibi indirme yöneticisi kullanabilir ya da UUP dump ile yeni bir ISO indirebilirsin.

Çok teşekkür ederim Ventoy sayesinde kurulumu yapıyorum ilk açılırken normal modda boot u seçtim doğru olanı yaptım değil mi?

Tam oldu derken böyle bir hata aldım ne yapacağım şimdi.
Wemboot moduyla kurulumu yaparken bilgisayar kapandı ve açılmıyor ne yapacağım lütfen yardımcı olun

İndirdiğiniz ISO dosyasında eksiklik oluşmuş galiba, FDM veya IDM gibi indirme yöneticisi kullanabilir ya da UUP dump ile yeni bir ISO indirebilirsin.
Bilgisayar açılmıyor şuan yardımcı olur musunuz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı